Zdravíčko. Dneska našel můj otec u mě doma erotické hračky pro homosexuály (2 robertky a anální kolík). Jelikož jsem se mu přiznal že to je mé, tak jsem ho požádal ať to neřekne matce a že to zůstane jen mezi námi. Mohu mu věřit?
Dobry den, je to jeho zena, se kterou ma spolecne dite (Vas), tak ji to rekne urcite - jednak ma pravo to jako matka vedet a take nebude otec riskovat jeji vycitky, ze ji to zamlcel, pokud by se to dozvedela pozdeji nejak jinak. Zdravim! P.S. Kdo jiny by to mel vedet prvni a snad pochopit, kdyz ne rodice? doplněno 09.05.23 21:43: tajnygay - jo, pravda je bolestiva, tak snad ji pozdeji prijmete.
tajnygay
Tak tohle je ta největší pi****na, kterou mi tady někdo jako vy napsal!
Ať koukám jak koukám, moje věštecká koule je dneska nějak zamlžená . Ale v podstatě jsou jen 2 možnosti - buť to řekne, nebo to neřekne. Vyberte si .
tajnygay
Slíbil že jí to neřekne, tak se bojím že se omylem prořekne.
fgh
Mámo, máme homouše! Po kom ten ... je?
no to se stat muze, ale aby to mama nebo tata ventilovali ven z rodiny, proc? To v dotazu nestoji, tahle motivacese takto ztrapnit navenek.
Kdo by se chtel chlubit homo potomkem? Napada me leda vysvetlit tim, proc jeste v XY veku nejsou vnoucata : no spusedko, on ten nas je tak trochu trplomet, vnoucata asi nebudou
Anebo jaky jiny duvod k medializaci tazatel shledava?
Ahoj a co na to otec řekl? My nemůžeme vědět jaký máte rodinný vztahy a to se bude odvíjet hlavně od toho. Já bych svého syna podržel a nikam dál to neříkal, ale každý je jiný a vztahy jsou různé.
tajnygay
Řekl ži ji to neřekne. A právě z toho mám obavy. Mamka by to určitě řekla rodině a známým. A to by byla ostuda jako hrom. A to já nechci.
Myslím si, že by to mamka dál neřekla. Protože jsem už otec, tak to vnímám jinak. Určitě bych nechtěl aby se zbytek rodiny dozvěděl takové choulostivé věci a abych úmyslně ztrapňoval své děti. Věřím tomu, že by i tvoje mamka mlčela.
Zdravím. Zkuste mu věřit a doufejte, že Vaši důvěru nezklame a nebude to zbytečně rozmazávat ani otec, ani matka. Sám ale nejlépe víte, jaké máte mezi sebou vztahy a jak si vzájemně můžete důvěřovat a respektovat se.
tajnygay
Bojím se že se prořekne, ale asi mám zbytečné obavy.
Nepsala jsem vám,že to máte mámě říkat.Jenom,že to rozhodnutí by měl nechat táta na vás.Teď jí to říkat rozhodně nechcete, možná ji to neřeknete nikdy,kdo ví.
Věřte mu, vašeho otce znám, je to férový chlap, matce nic neřekne. A jestli jí to řekne, můžete vy říct, že si vymýšlí a věci vám tam podhodil on. Pak to zajisté matka nikde troubit nebude, protože si nebude jistá a správně usoudí, že by si všichni kolem pomysleli, že jste divná rodina.
tajnygay
Kdyby jí řekl to co vy tady píšete, tak by byl sám proti sobě. Protože tomuhle by má mamka zrovna tohle taťkovi nikdy neuvěřila!
rajskyprotlak
Vy si vůbec v rodině asi málo věříte. Vy nevíte, jestli máte věřit otci, otec nevěří vám, matka by to otci nikdy neuvěřila... a já nevěřím vám. Ani slovo.
Umíš si představit, jak by to bylo pro něj trapné, kdyby tohle práskal mamince? To by se mu neříkalo tak jako třeba - náš syn dostal pokutu za rychlost. Navíc Ti to slíbil - zase by bylo dost trapné tento slib porušit.
Rodičům nic není do sexuálních aktivit svých dětí. Musíte hned troubit rodičům, že jste gay? Kdyby uhodila co opáčit třeba hele mami, tys ve svém věku nic neslyšela o dráždění prostaty a že je to velmi příjemné i heterosexuálním mužům? Tak to teda tátu dost lituju. Jaký vy vlastně máte sex?
Svému staršímu synovi říkám, že mi může říct všechno, neexistuje nic na světě, co by moje uši neunesly. Kdejaký průser kdy udělá nebo cokoliv bude chtít vědět, vždy ho vyslechnu. Možná se budu zlobit, ale pak najdeme cestu, jak z průseru ven. Protože mladým lidem se může zdát situace bezvýchodná, ale starší člověk s nadhledem ví, že jde o úplné prd, kvůli kterému nemá cenu se hroutit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.