ahoj, potřebuju pomoc.. Asi tak tři roky jsem si psala s jedním mým spolužákem ze střední, chodil se mnou do stejné třídy, ale nikdy jsme spolu nepromluvili.. Bylo na něm ale vidět a sám mi to i napsal, že se mu líbím. Oba jsme ale hodně stydlivé typy, ovšem já ho jednou trochu popostrčila a nenápadně pozvala ven, jeho odpovědí bylo však to, že se stydí. Psali jsme si celé dny, noci... Flitrovali jsme.. Ale najednou mi celé léto odepisoval chladnými zprávami a vypadalo to, jako by ztratil zájem.. A tak jsem to i brala. V září - tedy v druháku mi nepsal už vůbec, bylo však poznat že na mě neustále zírá. Další měsíc jsem navázala kontakt s jiným klukem z jiné třídy, ti dva se znali, ale spíš to bylo takové malé kamarádství, kdy jen probírali třeba hry a tak, nic víc. S tímto klukem jsem si pak i volala a hrála online hry, byli jsme neustále v kontaktu. Až nakonec si toho všiml i ten minulý, bylo vidět že žárlí a tak mi znovu začal psát. Já už ovšem nevěděla co s ním, neukázal mi tu pravou lásku.. A tak jsem s ním kontakt ukončila. Sám mi jednoho večera napsal, zda-li si s ním chci ještě psát. Napsala jsem mu dlouhou zprávu o tom, že jsem byla nešťastná a k tomu i psychicky na dně. Pochopil to a přestal mi psát, bylo na něm pak ale ve škole vidět, že ho to hodně trápí.. Ale řekla jsem si, že jsme spolu ani nechodili, takže o žádný podvod nejde.. Další rok, tedy v lednu jsem šla s tím chlapcem z jiné třídy několikrát ven, bylo to fajn. Ale já to pokazila, byla jsem tak psychicky na dně, že jsem mu tolik lásku neopětovala a nevěděla co dřív. A tak mi den před valentýnem napsal, že potkal jinou a že mě vidí jen jako kamarádku.. Několik měsíců jsem z toho byla dost špatná, ale dostala jsem se z toho. Až najednou jsem si uvědomila, jak na tom musí být špatně i ten můj "minulý" kluk. A tak jsem mu napsala. Byla to nejspíš chyba, ale pořád jsem k němu něco cítila a chtěla jsem, aby to věděl. Asi měsíc dál mi napsal, že je na mě naštvaný kvůli tomu, že nejsem věrná.. Vše jsem mu tedy vysvětlila - nikdy jsme se spolu nebavili, nikam to nevedlo, nepozval mě ani ven,neozval se mi celé léto... Mrzelo mě to. On mi nakonec odpustil s tím, že už náš ztah neutáhne, nebo tak něco a teď si tedy sem tam píšeme takové drobné blbosti, ale konverzace trvá maximálně tři minuty a konec. Ani si nepíšeme jak se třeba máme nebo tak, spíš jenom on neustále vyhledává body, kdy by mi napsal nějakou vtipnou věc. Často i odepisuje jen jedním slovem a je to prostě zvláštní. A proto potřebuji pomoc. Co dál? Mám mu psát a dál jevit zájem? Nevím jestli nebude divné mu psát třeba co dělá nebo tak.. Pořád se vídáme ve stejné učebně a je to pak i trochu trapné.. Už si prostě nevím rady.. Děkuji za přečtení a rozhodně ocením nějakou zpětnou vazbu..
Jaký vztah? Jaká věrnost? Mezi vámi nic nebylo, maximálně flirt a dopisování. Podle toho co čtu se to táhne už takovou dobu bez výsledku, že se jen divím. Už bych mu nepsal a neřešil to. Život jde dál a tohle nikam nevede, to je jisté.
Kolik Ti je? 12? 13? Proč si jen píšete? Pak jste sami spolu a neumíte komunikovat, normálně se bavit. Teď máte chodit na hřiště, lítat venku, hrát hry a být samá legrace. Tak se poznáte, a né cvakáním do klávesnice..
Co máte dělat? Najít si kluka, se kterým si nebudete psát dlouhé romány, ale budete si s ním povídat. Jestli teda víte, jak se to dělá a jestli to vůbec dokážete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.