Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
již delší dobu mě trápí jeden problém. S jedním klukem jsem v kontaktu již 6 let, pár let jsme spolu chodili, ale po třetím roce se rozešli a furt se tak k sobě vracíme a rozcházíme. Poslední dobou už vážně zvažuji, že se s tím klukem rozejdu. Největší problém vidím v tom, že já jsem byla jeho první partnerka a on můj první partner, takže žádné zkušenosti se vztahem ani jeden z nás neměl a možná proto bylo tolik neshod. Největší problém ,který nastal bylo jeho flirtování s holkou přes chat, když jsme spolu ještě chodili a vše bylo harmonické od té doby se to všechno kazí. Poslední dobou zjišťiju i rozdílnost v našich zájmech. Dlouho čekám než se ozve a někam mě pozve, připadá mi spíše, že vše musím organizovat já. Spíše si myslím, že by nejraději byl doma, staral se o dům a koukal na televizi, ale moje představy jsou ještě doplněny o výlety, procházky a další sportovní akce. Nejvíce mě na tom štve to, že já vše musím organizovat. Už od zjištění jeho flirtu přes chat jsem se snažila vše překonat, ale je to pro mě ještě pořád těžké.
Má otázka spíše směřuje na mou budoucnost o kterou mám strach. Je to můj jediny sexuální partner a bojím se budoucnosti bez něho. Nevím, jestli jsou naše problémy natolik vážné, abych to s ním ukončila. Spíš bych potřebovala od Vás potřebovala slyšet názor, jestli najdu někde někoho lepšího či ne. Mám šílený strach opustit mé jistoty a zkušet nové věci. Na jednu stranu o něho nechci přijít, ale na druhou bych ráda vyzkoušela i něco jiného. Pomohly vám předchozí vztahy se v něčem posunout nebo jste se pořád plácali v těch samých problémech i s ostatními partnery. V podstatě jestli je nutnost partnery střídat, abych se někam posunula, protože s tímhle klukem bych furt stála na místě mi přijde.
Předem vám děkuji za rady a přeji pěkný den
Je mi 23 let
Málokdo si bere svého prvního partnera. V tomhle věku se lidé scházejí a rozcházejí, zjišťují, co jsou ochotni tolerovat, čím je ten druhý přínosem, učí se spolupracovat, komunikovat. To, že začal flirtovat po 3 letech je s podivem. Já bych to čekala mnohem dřív. Vztah, když se neposouvá, tak umírá. Zkus to v sobě ukončit. Nejspíš čekáš marně na zázrak. Bude to stejné další roky. Změna je život! Vzhůru do nové etapy, do nových aktivit mezi nové lidi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.