Nejste přihlášen/a.
Jake mate vyzkousene metody na rychle vyreseni bolesti krku, tedy bakterialni svinstvo v hrtanu?
mimo masivni dotace vit D C K
Spise nez tlumic bolesti me zajima vyreseni priciny, likvidace bakterii a posileni imunity, zda to jde rychleji jak za 3-7 dnu.
Pry vojaci na to meli nejaky ucinny svinstvo, vi nekdo?
Ps: predavkovani C napr. vyvolava prujem apod
Hodně metod naruší zanícenou sliznici v krku a v nosohltanu a to je pro viry a bakterie, ráj. Já se přimlouvám za žádná drastická opatření. Podpořit imunitu vitamíny, teplem, klidem a tekutinami. Imunita si vetřelce vyřídí sama, jen s pomocí léků.
Zítra v lékárně hojivé pastilky. Třeba jitrocel s medem. Ty opravdu fungují.
Rady, které jsem kdy slyšel a využil: Vykloktat slivovicí a vyplivnout nebo vymačkat citron do štamprle a vypít. Dobré je taky převalovat v puse panenský olej (cedit mezi zuby, zaklánět hlavu...), a až zhoustne (konzistence majonézy), vyplivnout - vtáhne to do sebe i to svinstvo.
Priessnitzův zábal, Zn, vitamíny B,C,D, spánek, česnek jíst a ještě stále nosit kousíček /jako čočka/ za zubama a vyměňovat, hodně pít, protizánětlivá strava s dostatkem zeleniny, cereálií, luštěnin, ořechů a ryb s omezením cukru, mléka, bílé mouky a vynecháním průmyslově vyrobených potravin. Brát probiotika, protože imunita sídlí ve střevě. Aspoň kyselé zelí a z mléčného jen kefír. Né naráz.. Odbourat stres. Předávkování céčkem ani jinýma vitaminama ne. Ledviny se zbytečně přetíží, když budou stlačovat jeho hladinu k normálu. Mačkat si na ruce to "maso" v úhlu mezi palcem a ukazovákem a tamtéž proti kosti základních článků těchto palce a ukazováku, hlavně v místech, kde to nejvíc bolí. Moc nemluvit a procházky v přírodě.
Pry vojaci na to meli nejaky ucinny svinstvo, vi nekdo?
Je zajímavé, že za 20 let v činné službě jsem toto svinstvo ani jednou nedostal!
Moje osobní léčba-HNED při prvním náznaku zbaštit na posezení celý nanukový dort, Pokud později tak studené zábaly na krk ale za posledních 30? 40? let jsem toto nepotřeboval!
Tak když jsem měla angínu, tak mi vždycky naprosto spolehlivě, a velmi rychle pomohlo kloktání přípravkem "Stopangin". Byla to lahvička, a v ní roztok tmavě červené barvy. Stačilo mírně naředit a 3x za den vykloktat, a bylo po angíně. Dobré to teda nebylo, ale skvěle to fungovalo. Pak se to nevím proč přestalo vyrábět, a místo toho je teď sprej se stejným názvem. Stopangin. Sice ho mám doma, ale už asi 5 let, nebo i víc, jsem tu angínu neměla, takže jsem to ještě nevyzkoušela. Nevím proč přestali vyrábět kloktadlo, když to samé prodávají v tom spreji. Možná, že mi to tady někdo i vysvětlí.
Zdravím,
každý má svoje jakoby léky a domácí vychytávky, a s mnohými odpovědmi opravdu souhlasím a mnohé jsem zkoušel a používám i preventivně.
Záleží kde je příčina té bolesti, může být různá..
Ale.. můj nejosvědčenější způsob, jak zabít bakterie rychle, je koloidní stříbro. Vykloktat dlouze, povalovat v puse a spolknout.
Nebojte, chutná to jako obyčejná voda. Je důležité sehnat na trhu koloidní disperzi pro vnitřní použití, ne tu na hojení vnějších ran atd. Ale bez problémů jí seženete.
Je to vlastně demineralizovaná voda s velmi malými nanočásticemi stříbra. Je to zkrátka zabiják virů, kvasinek a plísní a velmi rychlý, klidně zabere za 1-2 dny.
Více info najdete na google, nemohu vypisovat a přidávat odkazy.
Osobně mám vyzkoušeno mnoha lety. Lahvinku mám vždy doma, uchovanou v temnu, kdyby náhodou..
Je to jen můj názor. Nenabízím vám radu na běžně dostupné rádoby přípravky a placeba z lékárny.
A, údajně, (nečtu to) je koloidní stříbro v EU zakázáno od určitých let k vnitřnímu použití. Takže snad nebudu v rozporu s podmínkami poradny.
Ale stříbro zabije téměř vše..
Dejte vědět co zkusíte.
twitter.com/... jo to znam ale pry neexistuje dukaz lecebnych ucinku stribra pro vnitrni uziti, mimo zmodrani viz odkaz. Zakazano bylo myslim v USA, v CR snad ani nikdy povoleno nebylo?
Vam to pomaha? A urcite spolknout? Proc ne vyplivnout?!
Popravde, zatim jsem nedozral k poznani, jak muze neco (frekvence, stribro, cokoliv) v lidskem tele zabijet jen ty zle bakterie/viry a ty prospesne nechat prosperovat? Mate k tomu hypotezu? Myslim tim vselijake Zappery od Huldy a jine chemie a pristroje - tedy i klasickou chemii anebo i bylinkovou chemii... ono to neco udela ale poradne se ani nevi co...
Casto by melo stacit nakopnout imunitu, ale zase aby nebyla prehnana reakce, to muze koncit i smrti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.