Nejste přihlášen/a.
U nás se to zatím moc neřeší. Na západ od našich hranic se to už v pozůstalostech začíná objevovat, protože jde často o majetek v hodnotě tisíců, ale klidně i milionů.
Posledni dva roky se čas od času objeví článek na toto téma a obecně se shodují na tom, že notář do dědictví takovou položku zahrne jen pokud se o ni dozví z veřejně dostupných zdrojů, nebo po upozornění dědice. Zkuste si do vyhledávače zadat "digitální dědictví"...
viz např. zde... pravniochranamajetku.eu/...
Jinak obecně o těch stránkách... pokud se nedostanou do dědictví, tak budou fungovat tak dlouho, dokud bude zaplacená doména na které stránky fungují.
Popravdě asi mi už bude jedno, co se stane s mojí stopu, ktero zanechám na netu. Zbytečně nechodím na žádné diskuze, nezveřejňuji svoje foto a jméno. Ale iphone, tedy spíše obsah, už jsem zadala do pozůstalosti pro dceru, aby se do něho dostala. Mají na to v nastavení možnost.
Jinak tady mám zapsaná v sešitě důležitá hesla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.