Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepůsobí na mě kofein

Od: michal* odpovědí: 12 změna:

Mohu se zeptat, proč si myslíte že na mě "nepůsobí" káva? Kdybych si teď dal pár kafáčů (a mám velkej hrnek :D) tak bych pak stejnak usnul jako mimino (mám to vyzkoušené) Jinak mám cca 188cm/77kg

Nepůsobí na mě kofein

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Michale nic si z toho nedělej, nejsi sám. Já si můžu dát kafe a jít rovnou spát, manželka to samé.

lidus*
hodnocení

0x

Vy se máte, asi tak do 40ti mi to nevadilo, teď kdybych si dala kafčo (a dala bych si), nespala bych do rána.

hop®
hodnocení

0x

Michale, chápu Tvůj dotaz, na mne taky kafčo nepůsobí, ale když jsem jako řidič na nějaké sešlosti vypil skoro 2 litry coly, tak jsem nemohl do rána spát... Taky to nechápu, asi je Kofein a Cofein... *nevi*:)

cyril*

To není kofeinem, ale tím, že postel je daleko od WC. Řešením by bylo usnout rovnou na míse. *smich*

hop®

Cyrile, není to vzdáleností mísy od pelíšku. Jsem schopen po kafi na záchodě usnout a po cole neusnu ani nikde...

marenka*
hodnocení

0x

Já mám štěstí, že na mě taky nepůsobí. Při mých deseti šálcích za den bych bloudila beze spánku patrně navěky. *smich* Ale pokud si dám cokoli, co obsahuje Guaranu (povzbuzující, proti únavě) tak spím do půl hodiny jak špalek. *sok*

pepane*

:DJá si dám ráno kafe a po hodině se mně začne chtít spát.A to si nedělám žádný " černošský pot "!*zed*

lucka*
hodnocení

0x

Ahoj všem,

každý člověk má míru, jak na něj kofein působí. Do té míry kofein povzbudí, ale jakmile se to přežene, má opačný účinek. Někde jsem to četla a opravdu to funguje. Když si dám malé kafíčko třeba při účení, tak jsem koncentrovanější, než když si udělám půlitr kafe...

hodnocení

0x

Co si koupit kávu s kofeinem *smich*

jarmik*
hodnocení

0x

Na mě silná dávka kofeinu působí až postupně, tzn. že není problém usnout (už kvůli teplému v žaludku, to je normální), ale za pár hodin se vzbudím a až pak špatně usnu.

janourecek*
hodnocení

0x

to já si musím kafe udělat když nemůžu usnout abych usnula, podle mně má kafe spíš opačnej účinek*haha*

honzan
hodnocení

0x
Mám to stejné, i po 400mg kofeinu se nestane absolutně nic, přitom kofein zas tak často neužívám, takže že bych si na něj vytvořil toleranci nehrozí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]