Nejste přihlášen/a.
Mohu se zeptat, proč si myslíte že na mě "nepůsobí" káva? Kdybych si teď dal pár kafáčů (a mám velkej hrnek :D) tak bych pak stejnak usnul jako mimino (mám to vyzkoušené) Jinak mám cca 188cm/77kg
Michale, chápu Tvůj dotaz, na mne taky kafčo nepůsobí, ale když jsem jako řidič na nějaké sešlosti vypil skoro 2 litry coly, tak jsem nemohl do rána spát... Taky to nechápu, asi je Kofein a Cofein...
Cyrile, není to vzdáleností mísy od pelíšku. Jsem schopen po kafi na záchodě usnout a po cole neusnu ani nikde...
Já mám štěstí, že na mě taky nepůsobí. Při mých deseti šálcích za den bych bloudila beze spánku patrně navěky. Ale pokud si dám cokoli, co obsahuje Guaranu (povzbuzující, proti únavě) tak spím do půl hodiny jak špalek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.