Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poprve tampony

Od: kristyn odpovědí: 8 změna:
Dobry den, prozatim jsem vzdycky nosila vlozky, ale koupila jsem si mini tampony, ze je zkusim. Zkousela jsem si ho zavest uz trikrat, ale vzdycky me to tak bolelo, ze jsem po 5 minutach co jsem ho mela skoro brecela. Nevite proc? Co delam spatne?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Některé ženy tampony prostě nesnesou. Možná by pomohlo při zavádění použít trochu lubr. gelu, na zvlhčení. Tampon tak lze zavést snadněji ( pak uvnitř nedrhne a nevadí). Chce to trpělivost a trocha cviku, najít si vhodnou polohu při zavádění... Ale jak píši, některé ženy tampon používat nemohou.

kmet
hodnocení

2x

Použijte tampony s aplikátorem a podle návodu. Aplikátor není v tomto případě žádný asistent.

Za mě lepší bez aplikátoru. Snazší manipulace.

pb®
hodnocení

2x
Použít Tampax s aplikátorem a zasunout co nejhlouběji. Jiná rada není, tampón prostě má být hluboko, jakmile není, je to cítit a může to být nepříjemné. Jinak nevím, proč by měl bolet, když nemá průměr ani jeden centimetr. Každá ji máme takovou, že se do ní vejde i penis o průměru 3,4,5 cm.

hodnocení

1x
Pěkný den,je to proto,že jste si tampon nezavedla dostatečně hluboko. Proto Vas to tlačí. Chce to se uvolnit při zavádění

jp
hodnocení

0x

Proč to potřebujete používat? Já se divím, že tohle může někdo v sobě nosit. Používejte vložky a nebrečte kvůli takové blbině.

pb®
Protože tampóny a vlastně všechny pomůcky, kdy neteče krev jen tak ven (kalíšky, houbičky), poskytují ženě svobodu. Menstruaci jsem nenáviděla do svých 14let, pak jsme dostali ve škole vzorek OB tampónů a od té doby nikdy jinak. Ta neuvěřitelná volnost, kdy si nemusím máchat frndu v mokré vložce (nejsem prase, měnila jsem co dvě hodiny), necítím, jak krev teče ven a pak v tom nesedím, není nic vidět. Nesnáším ani intimky, období po porodu, kdy to s tampónem nejde, jsem protrpěla. Nehledě na to, že s vložkou se nedá plavat a i ostatní sporty jsou nekomfortní, třeba jízda na koni či kole, to musí být žůžo. Zato s tampónem dělám cokoliv.

hodnocení

0x
Použití tampónu je dobré při plavání,nebo jiném sportu.Jinak je přirozenější, když může krev odtékat.Když jsem měla tampón při silném krvácení,tak mě bolelo břicho a dělalo se mi špatně.Možná,že se bojíš,jsi pak sevřená a proto nemůžeš zavést tampón hluboko.A pak tě to bolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak si zavést tampon
Otázky na téma jak zavést tampon

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]