Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datová schránka, kde získat přihlašovací údaje

Od: johnn odpovědí: 8 změna:
Dobré odpoledne, přišly mi přihlašovací údaje pro aktivaci datové schránky. Jo už je to nějaký pátek...do teď jsem si ji neaktivoval a navíc jsem zjistil, že obálka je fuč. Nikde na netu nemůžu najít co s tím. Kde dostanu nové přihlašovací údaje atd. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobry den, pouzijte k aktivaci a pristupu Bank iD a nepotrebujete dopis/udaje. Zdravim!

Jsou lidi co Bank iD nemají

ben®
nunici - jiste, ale tazatel bude podnikatel/OSVC a urcite bude mit bankovni ucet a s nim i Bank iD. Vsak on nam to zde napise, az bude dekovat za odpovedi.
zaseja

bene, proč by OSVČ musel mít bankovní identitu? Já to taky nemám a nepotřebuju a ani tu datovku nepotřebuju, k ničemu mi dobrá neni.

@ben

předpokládám že víte kdo "obdržel" datovky .kolik lidí s pozastaveným/ zrušeným ŽL ...

ben®
nunici - tak jo. Pozastaveni ZL automaticky znamena zruseni bank. uctu a tim ztratu Bank iD .

hodnocení

3x

Jestli máte bankovní účet, tak přihlašovací údaje nepotřebujete a ani nepotřebujete nikam chodit. Pomocí bankovní identity si zřídíte datovku soukromou i podnikatelskou. Kdyby náhodou vaše banka bankovní identitu neumožňovala, tak si jednoduše z domova založíte účet u jiné banky, která ji umožňuje. Do Identity občana se můžete přihlásit i jinými způsoby.

smode2
06.05.23 18:05
hodnocení

0x

Na poště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]