Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cítím krev při kašli

Od: dromova odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, už týden beru antibiotika a jsem na nemocenské. Pociťují však, že když začne nahlas až nezdravě kašlat, tak cítím celkem nepříjemnou pachuť krve ve svých ústech. Vyloženě krev nekašlu ani nevyplivuji, ale cítím, že bych ji mohla mít v krku. Nevíte, pokud by to mohlo byt tím kašlem? S doktorkou jsem o tom nemluvila. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Antibiotika berete konkrétně na co? A jaký druh? Případně všechno konzultujte se svou praktickou lékařkou jestliže cítíte krev v ústech nebude něco v pořádku.

liska5
hodnocení

3x

Dokud ji nevyplivnete, tak nemáte jistotu. Může to být pachuť zaviněná léky. Ty se zpracovávají v játrech. Víc pijte, abyste lépe vyloučila z těla nežádoucí látky. A mezi dávkami ATB berte probiotika. Po dobrání ATB pokračujte. Plíce a střevo jsou v blízkém vztahu. Jak se přetěžuje střevo nevhodnou stravou, časem se to projeví problémy v plicích.

hodnocení

3x

To, co cítíte, není krev, ale hleny. Jestli vám mohu poradit, tak je vyplivujte, protože žaludek je neumí strávit a má problémy. Navíc, už mu stačí antibiotika. Kuptesi i probiotika, protože antibiotika zlikvidují střevní floru a budete mít průjem ještě dost dlouho.

hodnocení

2x

Nevíte, pokud by to mohlo byt tím kašlem?

Kašel sám o sobě nezpůsobuje krvácení. Kašlal jsem mnohokrát.

hodnocení

1x

Krev necítíte, je to něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]