Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak postupovat při ztrátě potvrzení o zdr. způsobilosti?

Od: pansvacinka® odpovědí: 7 změna:

Byl jsem na pravidelné preventivní prohlídce u smluvního lékaře, prohlídka proběhla bez připomínek, dostal jsem potvrzený papír a prostě jsem ho někde potratil *nene* Zaměstnavatel mi vydal nový formulář abych si to nějak zařídil.

Jak oslovit smluvního lékaře s tímto problémem, řešili jste to už někdo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Oslovit ho ústně.

"Dobrý den pane doktore či paní doktorko. Stala se mi nemilá věc. Ztratil jsem potvrzení o zdravotní způsobilosti. Můžete mi vystavit nové?"

Ona (on) si najde datum, kdy jste tam byl a pokud stále platí, tak vystaví nové. Pokud už neplatí, tak vystaví nové s novou prohlídkou.

Co čekáte jiného?

Vždyť to není žádná věda. Nebo se bojíte?

Kdyby Vám bylo pět, tak neřeknu ani půl slova, ale dospělej člověk? Hmm...

hodnocení

Platný to je - byl jsem tam minulý týden.

A jo, nerad řeším ne úplně standartní situace *zmateny*

Po týdnu si tě bude ještě pamatovat.

Normálně jí to zavolej nebo nejlépe zajdi osobně a udělej ze sebe troubu nebo že ti vykradli auto a bylo tam i to potvrzení. Vymysli si nějakou pohádku nebo udělej ze sebe blba.

Vždyť nejde o život ;). MAximálně se tomu můžeš zasmát a né se hroutit.

Jiná cesta stejně není.

Možná zplnomocněná jiná osoba, která to za tebe vyběhá, ale to je spíš pro ty, kteří jsou postižení (třeba tělesně nebo mentálně, což asi nebude ještě tvůj případ - ber to ze srandy a jdi tam)

nickys

No já nevím. Ale ona každá druhá událost je tak nějak nestandardní. Pokud už aspoň máte občanku, tak postupujte podle gumidka. Jinak zkuste říct rodičům, oni vám to zařídí.

hodnocení

No, ještě bych mohl říct vedoucímu - je dost akční, ale taky dost vytíženej ..

Proč nejít rovnou za ředitelem podniku?

Šéfe, já jsem ztratil lékařské potvrzení. Vyřídíte ho za mě? Já jsem jen zaměstnanec a Vy to pro mě určitě uděláte, protože jsem nenahraditelnej :-D

Dobrá komedie.

hodnocení

2x

V úterý zajděte za lékařem a bude vyřešeno. Do té doby užívejte dlouhý víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]