Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je mi 68let a trpím nespavostí Na internetu a v lékárně jsou ruzné tablety na problémy se spánkem. Na internetu jsou v nabídce kromě jiných tablet Dreamly které jsou vyrobeny přírodní cestou ale v lékárni nejsou. Jaké máte zkušenosti s tabletami Dreamly? Obvykle všeobecně co je ke koupení v lékárně volně jsou učinky malé? Nebo si mám raději napsát tablety u doktorky podle jiných tablet které užívám na lékařský předpis? Děkuji.
Nejdřív zkuste nějaký extrakt z kozlíku lékařského společně v melatoninem, pak bych si šla k lékaři pro Trittico. Předepisuje ho obvoďák a nemají s tím problém. Je to lehké antidepresivum, sama ho beru několik let, protože mám RS a lidé s RS krom mnohem horších potíží mohou mít i nekvalitní spánek. Takže zobnu třetinku nejslabšího Trittico na noc a spím jak miminko. Bez něj jsem měla strašně živé sny, jako bych ani nespala. Ne noční můry, ale prostě živé sny, kdy mi přišlo, že vůbec nespím.
S věkem se také snižuje potřeba spánku. Já dřív dokázala spát fakt dlouho, dnes mi stačí 7-8 hodin a i o víkendu se budím stejně jako do práce. Ještě nedávno tomu tak nebylo. Stejně tak jsem se naučila při odpoledním šlofíčku neupadnout na 2-3 hodiny do super tvrdého spánku, kdy mám odpoledne hlubší spánek než v noci. Když si jdu zdřímnout odpoledne, je to opravdu to kratičké lehnutí, kdy člověk zabere a za 15min odpočinut vstává. Ale to taky umím až poslední dobou.
Když si zadáte Dreamly do vyhledávače, jsou tam recenze a zkušenosti. Tryptofan, mučenka, kozllík a pár dalších bylin + B vitamíny. Balení na 2 měsíce. Příjde Vás to 200,- na měsíc. K tomu berte Mg a možná Malatonin. První ideálně jako Magnosolv a druhé nemusí fungovat, pokud ho máte v těle dostatek. Jinak spánková hygiena, co se týká lůžka a větraného prostředí, ne alkohol, nejíst na noc, pozdě večer nesportovat a nestresovat se. Co mám zítra udělat, to si napsat, abych měl čistou hlavu. Při usínání metodu 478. Na 4 doby nádech, 7 výdrž, 8 pomalý výdech - opakovaně. To sníží nasycenost krve kyslíkem a utlumí Vás. Spánek je v cyklech co 1,5 hod. Tak si odzadu, kdy chci vstát, odpočítat, kdy ulehnout + nechat si rezervu na čtení či sudoku. U Vás možná stačí 6 hodin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.