Dobrý den, koupila jsem si z druhé ruky nové tričko Nike s cedulkou. Zkoušela jsem ho najít na internetu podle RQ kódu a našlo mi to odkaz na cizí osobu na FB. Podle typu B-031 mi to tričko nenašlo. Nedokáže někdo zjistit jestli to třeba není padělek? Děkuji
Mám dojem, že se jedná o padělek jedná se o nějakou firmu Özaslanlar Gayrimenkul údajně se sídlem v Istanbulu, které vyrábí trička, košile, spodní prádlo. Většinou trička Nike mají na zádech štítek s fajfkou nebo po švech. A někde na tričko je fajfka Nike
jarkal
Tričko bylo foceno mimo obal, v krabici nebylo, klame fotka. Bylo koupeno na Vintedu jako nové s visačkou. Uvnitř trička na zádech je vyfocený černý štítek. Uvnitř na levém boku informace o materiálu apod. Jak jste zjistil z jaké firmy je vyrobeno? Podle toho QR code? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.