Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moc nadržená holka

Od: neznamej odpovědí: 7 změna:

Ahoj, je mi 15 a mám o půl roku mladší holku..Je mi věrná, ochotná, a myslím si že má srdce na správném místě ,ALE, zdá se mi, tedy nezdá já to vím, že je taková povolná..Možná jen ke mne ( a já myslím že jen ke mne ) ale mě to trošku vadí..

Asi jsem divný co?..Ale když Vám vypráví o tom jak se "dělala" tady a tam, tak si občas říkám.." no, to je super, ale na mě už trochu moc"..Ale na druhou stranu mi nevadí, když se chováme jako "utržení ze řetězu"..jenže jak příjde na to, co ona dělá SAMA, tam mi je trošku mdlo...

Je to moje první holka, a já její asi 3.tí kluk, ty kluci předtím byli takový ty "týpci"> víte jak to myslím ne..Jsme spolu asi půl roku..

Já jí věřím, ale bojím se, že až příjde jednou kluk který mě bude jaksi převyšovat, tak nebude dlouho trvat, a skončí spolu..

Ona mne miluje a to vím na 100%, ale asi jsem nedůvěřivý..A nebo moc řeším budoucnost..:)..

Myslíte že bych měl na její chování jí upozornit?..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Co to je v 15 povolná? Uvědomte si, že vás za sex z nezletilou budou popotahovat a minimálně vyhodí ze školy. Řešíte budoucnost? Myslím, že na to je velmi brzy.Co to je miluje mě na 100%, to si netroufám říci po 30ti letech manželství. Už za méně než rok se na toto budete dívat jinak a bude nějaká jiná 100% láska a věřte, že než najdete tu pravou bude to ještě chvíli trvat.

autor

Sex, kdo mluvil o sexu?..Já ne...Mluvím o jinných věcích, které patří k případné rádoby předhře, ale sex to není..(nejsem blbej)..

A ano, vím, že to asi nebude ta pravá, tedy v ohledu na celý život..ale tím se neřeší její chování..ne?

lidus*

hmm tak pokud jen flirtuje je to v jejím věku běžné a pokud vám to vadí tak hledejte jinou. Co patří k předehře si ještě i ve svém věku pamatuji a jste si jistý, že nejde o sex? Dívenka ještě ne 15ti letá, to asi kdybych byla její rodič nevím jestli bych souhlasila.

rosalindaaa*
hodnocení

1x

Pokud Ti jeji chovani vadi tak ji to muzes nejak taktne naznacit ze Ti nemusi vypravet kdy a kde si to vsude dela... Rekni ji ze kazdy muze mit sve soukromi a ze ti to nepripada moc vhodne aby ti o tom vypravela. To ze nekdy muze najit jinyho ,, lepsiho ´´ kluka to je taky mozny, ja se toho taky bojim, ale bohuzel s tim nic neudelame, to je proste osud a i kdyby se to stalo tak si musis rict ze na svete je holek spoustu. ale podle toho co pises, tak pokud te opravdu moc miluje tak si myslim ze si jen tak nekoho nenajde.

marenka*
hodnocení

1x

Tak pokud pominu, že je milé děvče ještě "pod zákonem", tak si myslím, že si vymýšlí. U ní nastal pravý opak toho, čeho chtěla docílit. Ona tím láká, snaží se vzrušit, povídat jaká je "dračice". Myslím si, že když jí řekneš, že se Ti to nelíbí a chceš slušnou dívku, tak od toho "chlubení" upustí. Pamatuji si takové období na střední škole, myslím v prvním ročníku. Jedna holka vyprávěla sexuální zážitky s ženatými muži, psala si na lísteček, kolik jich už měla. Ve druháku jsme zjistili, že je panna. ;)

karina*
hodnocení

1x

neznámej a autore, patrně chce být zajímavou a možná to bude i důsledek její výchovy dnešními časopisy pro dívky. Zdaleka mě už není 14,5 ale ztuhla jsem ,jak hezky otevřené a nabádavé články tam jsou na téma masturbace. Asi Ti chce dát najevo, jak je sečtělá a jak vyčtené umí aplikovat v praxi *smich*. Pokud Ti to vadí, na rovinu jí řekni, že by ses s ní bavil rád o jiných věcech, že máš prostě jiné zájmy ( a máš je ne?). Pokud jsou tohle její jediné zájmy, že má prostě s Tebou smůlu. Přenech ji s čistým svědomím těm " týpkům". S těmi % zacházej opatrně.A budoucnost v tomhle směru máš ještě před sebou a ještě se ti mnohokrát cesta k ní zklikatí. Karina.

mir*
hodnocení

0x

Ahoj. Já ti můžu poradit jenom to, že je vždycky dobrý si o tom, co ti vadí, rozumně promluvit. Problémy se tak často vyřeší hned a nemusíš se trápit. Myslim, že je to lepší, než jí řikat, ať si to nechá pro sebe jako tajemství. Komu to má říct, když ne svýmu klukovi? A jinak - když si to dělá sama, tak je to ok a přemejšlet o tom, jestli tě někdy nepodvede je zbytečný, dokud to neudělá. Obzvlášť když tě tak miluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nadržený

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]