Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma Golden Tree ze Slovinska,

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:
Dodává přípravek na klouby. Další smejdi nebo ne!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já bych do toho nešla recenziste.cz/... a raději se poradila s lékařem, nebo v lékárně a koupila něco osvědčeného

Druhá, neopisuji...jen mi déle trvalo to najít :-D

hodnocení

2x
Z několika málo dostupných recenzí zjistíme, že zboží sice dorazilo, avšak bez faktury i jakéhokoliv příbalového letáku. Účinky také uživatelé nepocítili, naopak zaznamenali některé nežádoucí účinky. Firma ani její nabídka nepůsobí příliš důvěryhodně, proto nelze doporučit. recenziste.cz/... zcela upřímně bych Vam přípravek na klouby doporučil koupit přímo fyzicky někde na kamenné prodejně

hodnocení

2x

Túto otázku som dal ortopédovi,čo operuje klby a je zastupcom primára vo fakultnej nemocnici na moj stav kĺbov.

Pán doktor dorastie mi kosť alebo chrupavka,ak si budem kupovať tieto drahé lieky na predpis,lebo nemám veľmi na ne? Nie nedorastie. A prečo to potom predpisujete? Lebo ľudia to chcú a veria,že im to pomôže. Mne nepomohli tak som sa pýtal,že ako to je.

Obraz si spravte sami.

tt
hodnocení

0x

na klouby je alavis triple blend

nn
Na klouby je koleno (vepřové), stačí žvýkat kost a budeš mít hromady a dokonce živočišného kolagenu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Golden Tree

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]