Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám moc směn v práci?

Od: petr569 odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chci se jen na něco zeptat. Dělám v práci, kde jsou klasicky směny 8 hodinové. Je to ale práce, kde není pokaždé volný víkend, volno mám random podle směn v týdnu, takže někdy jdu třeba o víkendu, ale mám volno úterý a pátek např. Dávají nám směny měsíc dopředu. Na další měsíc mi končí zkušební doba, doteď jsem měl klasicky 2 dny volno každý víkend. Díval jsem se na směny po zkušebce a mám tam 2 týdny, kdy mám volno jen 1 den a ne 2. Jelikož je to teprve moje druhá práce, chci se zeptat, zda to nějak ovlivňují svátky (jelikož tento měsíc 2 jsou) nebo to nějak ovlivňuje směny z předchozího měsíce, nebo je to jednoduše méně volna, než bych měl mít?

Když to vemu od začátku měsíce, tento týden mám jen 1 den volno (ve svátek jsem byl v práci, ale nedobrovolně, sami mě tam napsali), další týden mám 3 dny volno (2 dny normál, 1 den svátek), další týden mám 2 dny volno, další týden zase jen 1 den a pak už do konce měsíce zbývají jen 3 dny a z těch mám 1 den volno. Nevím, možná mě matou ty svátky, nebo to že to prostě nemají jak ve většině prací, kde je 5 dní práce a víkend volno. Ale i tak se chci zeptat, myslíte že takhle jsou ty směny správně, nebo dělám častěji jak 5 dní v týdnu? Předem díky (a ještě jednou se omlouvám, jestli je to blbá otázka, jak říkám, teprve 2 práce)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Je to blbě položená otázka...
Kolik máš odpracovaných hodin týdně/za měsíc?
Mezi směnami musí být zákonem dodržená doba odpočinku...
Ano,lze dělat i 7 dní v týdnu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]