Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit starého kola

Od: jarous odpovědí: 9 změna:

Vyklízeli jsme nedávno půdu a našel jsem tam po dědovi, ještě staré trochu zrezivělé kolo zn.Ukrajina.K popelnici asi ne.Napadlo mne ho věnovat někomu z Ukrajiny, že by si ho dal dohromady a jezdil tady na něm. Kam ho teda mám dát...?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Zkuste internetové bazary, za odvoz, daruji apod. Sociální sítě (skupiny,marketplace). Případně poslední možnost opřít k popelnici a někomu se určitě hodit bude.
olinl

Souhlas s pepa-Annonce(inzerát jen na týden) a Bazoš(snad na čtvrt nebo půl roku) ten inzerát vytisknou zdarma. Jsou i sběratelé starých věcí, např. v Terezíně u Litoměřic je muzeum Nostalgie, možná by zakladatel/provozovatel měl zájem(kontak na webstránkách) Sbírky - MUZEUM n/...

hodnocení

4x

Zbavit se něčeho co k ničemu není, to považujete za dobrý dar? Zkuste sběrnu šrotu.

hodnocení

4x

Jé měl podobný vrak, dal jsem ho na Aukro od korunky a vyšplhalo se to na 330,- Kč:-D

ben®
hodnocení

3x
Dobry den, postavte ho neuzamcene pred nadrazi a on uz se o to kolo nekdo postara. Zdravim!
P.S. To spojeni kola znacky Ukrajina s bezenci pobavilo .

jirib
hodnocení

1x
Můžete ho zdarma vložit,do cyklověže v Šumperku u nádraží...
Už je jich tam víc...

liska5
hodnocení

0x

Darují se takto věci funkční. Jestli je kolo nějak rozhašené, tak to je pro mnohé danajský dar. Většinou nemají nářadí ani zkušenost,kde co utáhnout, seštelovat, přezout gumu ap. To bych jim přidala i doplňky a zámek. U nás dvě Ukrajinky jezdí kolem mne na darovaných kolech do práce. Dělala se tu loni sbírka: oděvů, domácích potřeb, kočárků, hraček...i nějaká kola tam byla... Já jsem darovala lampu, že jsem zašla k nim na ubytovnu o víkendu. Bylo krásně a Ukrajinky seděly venku s dětmi, tak jsem se zeptala té první a ta mi řekla, že jedna lampu potřebuje na kosmetické služby a odnesla jí to. Asi tak.

hodnocení

0x

Na Slovesko sa vravelo toto o tomto bicykly. Kto chce spoznať drinu,nech si kúpi Ukrajinu. To je tak ťažký bicykel a točiť na ňom je fakt drina.

U nás se to říkalo trochu jinak - Kdo chce poznat co je dřina- pořídí si kolo Ukrajina - výsledek stejný neboli rovnaký *bezim*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]