Nejste přihlášen/a.
Vyklízeli jsme nedávno půdu a našel jsem tam po dědovi, ještě staré trochu zrezivělé kolo zn.Ukrajina.K popelnici asi ne.Napadlo mne ho věnovat někomu z Ukrajiny, že by si ho dal dohromady a jezdil tady na něm. Kam ho teda mám dát...?
Souhlas s pepa-Annonce(inzerát jen na týden) a Bazoš(snad na čtvrt nebo půl roku) ten inzerát vytisknou zdarma. Jsou i sběratelé starých věcí, např. v Terezíně u Litoměřic je muzeum Nostalgie, možná by zakladatel/provozovatel měl zájem(kontak na webstránkách) Sbírky - MUZEUM n/...
Darují se takto věci funkční. Jestli je kolo nějak rozhašené, tak to je pro mnohé danajský dar. Většinou nemají nářadí ani zkušenost,kde co utáhnout, seštelovat, přezout gumu ap. To bych jim přidala i doplňky a zámek. U nás dvě Ukrajinky jezdí kolem mne na darovaných kolech do práce. Dělala se tu loni sbírka: oděvů, domácích potřeb, kočárků, hraček...i nějaká kola tam byla... Já jsem darovala lampu, že jsem zašla k nim na ubytovnu o víkendu. Bylo krásně a Ukrajinky seděly venku s dětmi, tak jsem se zeptala té první a ta mi řekla, že jedna lampu potřebuje na kosmetické služby a odnesla jí to. Asi tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.