Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přišel mi email psaný obrázkovým písmem

Od: wendy* odpovědí: 13 změna:

Zdravím,teď se mi objevil email na mé int,poště,jako mám kliknout na řádek a označit jako spam,nebo to mám ignorovat?Zřejmě to bude souviset s mým vybíráním si robot.vysavače,vyhledáváním recenzí,ale vše bylo v češtině.Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ignorovat, lépe hodit do spamu, nebo smazat. To jsou jediné možnosti. Rozhodně na nic neklikat!

doplněno 02.05.23 19:11:

Ten mail samozřejmě označit musíte, tím neklikáním mám na mysli neklikat na nic v tom mailu.

wendy*
hodnocení

Promiňte dotaz,ale pokud ho chci dát do spamu,musím na ten mejl kliknou a teprve dát do spamu,nebo to nechat tučně.

hodnocení

3x

Jak poznáte češtinu z obrázkového písma?

Prosím foto

wendy*
hodnocení

Píšu,že jsem si o víkendu pročítala recenze v češtině a někdo mi píše z Asie.Není to srozumitelné,nic jiného nepíšu přeci...

Přišel mi email psaný obrázkovým písmem

Smazat / ignorovat / označit jako spam.

No a odkud to přišlo?

wendy*
hodnocení

Copak já to vím,ani nevím,co to může být za jazyk ten odesilatel,text je asi čínština - mandarinština? Já to přeci nezjistím.

pan

To je japonstina. Je to email poslany z Amazonu - .

Hlavičky emailu jsou vždy v angličtině (s výjimkou komentářů). Takže kdo byl odesílatel se dá poznat i bez znalosti čínštiny

wendy*
hodnocení

pro arne : v angličtině tam,jak vidíte,není nic na pohled,zatím jsem se toho nedotkla,čekám na vás zde ...

wendy*
hodnocení

pro pan : no to zírám,japonci a jak ne mě přišli a Amazon by to mohl být,souvisí to s robotickým vysavačem,ale kde vzal můj osobní,tolik střežený email,to mi vadí a moc...

Hlavičky emailu jsou skryté, musíte si je nechat zobrazit. Všechno co vidíte běžně zobrazení tak může být fake.

zaseja
hodnocení

3x

Na nic neklikej, jenom ho smaž a nevšímej si ho. Do spamu nemá smysl, stejně ti přijde každou chvíli znovu a pokaždé z jiné adresy a nebo ho to po prvním pokusu bez tvojí reakce přestane bavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]