Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zaregistroval jsem se na stránkách CERD
Po vyplnění osobních údajů se zobrazí, že za ověření identity budou chtít 570 Kč
Dál jsem tedy nepokračoval, žádnou službu neobjednal a ne netu si našel, že jsou to podvodníci, jejichž výpis nemá žádnou cenu a jen z lidí tahají peníze. Chtěl bych tedy svoji registraci raději zrušit a dosáhnout vymazání mých osobních údajů.
Na žádost robot mailem, kde se uvádí, že registraco lze zušit v sekci osobní údaje, ale taková sekce po přihlášení dostupná není, chce to jen to placené ověření. Na netu lidé píšou, že společnost za zrušení účtu požaduje poplatek, ale to se týkalo lidí, kteří dokončili ověření účtu a zaplatili si nějako službu.
Podmínky: registerofdebtors.com/...
Ceník: registerofdebtors.com/...
Jak se mám pojistit, aby po mě zaručeně nechtěli nějaký poplatek? Na žádné kontakty údajně nereagují.
Měl bych jim raději pro jistotu pslat písemně do 14 dní odstoupení od smlouvy, i když tedy nevím, jestli pouhé vyplnění a odeslání osobních registračních údajů lze považovat za smlouvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.