Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní chování jednoho člověka

Od: petricek* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, potřebuji poradit. Ve škole je jeden člověk, který se ke mně nepříjemně chová. Jde o to, že si hraje předevšema ze třídy na to, jací jsme velcí kámoši a já ho skoro vůbec neznám. Má na mě divné otázky. Myslím si, že si ze mě dělá s prominutím prdel. A tak vás prosím o radu. Mám na ty jeho hloupé otázky ignorovat, nebo mám říct nějakou blbost, nebo mám odejít... Pište návrhy, za každou radu budu moc rád.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Jak se neozveš, tak on to vyhodnotí, že jsi slaboch bázlivej a necháš si všechno líbit. Pak ještě přitvrdí... Jednou rázně a před všema mu řekni: *bum*Tak dost! Starej se o sebe! To stačilo! Mne může urazit jen inteligent...a ten to neudělá.

Když bude mít řeči, tak dodej: já za to nemůžu, že Ty máš problém... Pak teprve ho ignoruj. Svoje jsi řekl a dost.

Jde o to, aby okolí vědělo, jak se věci mají. On z toho musí vyjít jako trapnej provokatér, který si na druhých léčí své sebevědomí.

hodnocení

2x
Máte tři možnosti buď jej budete ignorovat a doufat že jeho chování časem ustane anebo mu to říct z očí do očí na plnou hubu (zkráceně, pochopitelně jak jste to napsal zde, poslední možnost) další možnost je že chce navázat kamarádský vztah a takhle se chová. Zkuste si s ním nejdříve klidně pohovořit z jakého důvodu to dělá. Respektive si to vyříkat nějak mezi sebou.

hodnocení

1x
Zdravím,nenechala bych si to líbit. Když ho budete ignorovat,bude si myslet,že je Vám to jedno a bude v tom pokračovat. Takže se klidně nahlas ohradte

hodnocení

1x
Mám ve třídě úplně totožného člověka, padají z něj nevhodné až sexistické dotazy a různé pitomé připomínky.
Nemyslím si, že si dělá prdel, myslím si, že to myslí vážně. V mém případě dal pokoj, když jsem byl na něj dost nepříjemný a dodnes mě to sžírá, že jsem k němu nebyl upřímnej a neřekl jsem mu to radši do očí, že mě zdržuje a že na něj nemám čas.
Ale bacha, záleží na tom, jaký má dotyčný povahu. Pokud se zdá labilní nebo řekněme náladový, spíš to řeš nějak jinak, nebo by mohl být průšvih.

hodnocení

0x
Já bych ho ignoroval a to tak že úplně. Přestane ho to hodně rychle bavit. Ani pohled bych mu nevěnoval. Jen musíš vydržet.

makak
hodnocení

0x
Ja bych na jeho divné otazky měl divné odpovědi.

hodnocení

0x

Já bych ho, beze svědků, zastavila na chodbě a zeptala se, jestli hledá ve mě kamaráda. Jinak že mě jeho řeči vadí a že to nechci. Klidně, bez urážek, bez emocí. A kdyby byl hodně protivný, tak bych se ho zeptala, jestli si říká o polibek nebo rande. Ale všechno v klidu. *palec*Budete pod jednou střechou ještě několik let, není potřeba si dělat nepřítele a pak se cítit trapně.

ben®
hodnocení

0x
Dobry den, ignorovat a kdyz to nepomuze, tak se zminit hodne nehezky o jeho matce (napr., ze videla uz vice ptaku, nez hajny ). Zdravim!
P.S. Zkratka ho musite “zranit” na jeho citlivem miste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]