Jo to je ono. Omezení je, že to funguje jenom na území ČR (nemůže být roaming) a funguje to jenom přes 4G síť (5G ne). Normálně to O2 prodává za 300Kč, ale to musí být ta akce. Dneska jsem četl, že se asi chystá nová akce, kde to bude už za 350, ale bude fungovat i přes 5G síť. Otázka je, jak to bude u starých SIM karet.
Jsem u kaktusu. Mám 6gb + neomezené s rychlostí 2mb/s po vyčerpání, rozdíl není absolutně znát a utáhne to na hotspot i více zařízení. K tomu 100 minut volání a 100 SMS na měsíc. Za 300, za mě ideální a nemůžu si stěžovat
mobile
Ten kaktus se mi hned zamlouval,jen sem si nebyl jistý, jaké to asi bude spomaleni na 2mb/s. Ale podle toho co píšete ,tak by to nemuselo být špatné.
anet
Nepociťuji rozdíl, na datech jsem už 24/7 a WiFi nezapínám, doma mám příšerný signál na WiFi. Zvládne to filmy úplně v pořádku, dokonce i náročnější hru na ntb přes zmiňovaný hotspot doporučuji alespoň vyzkoušet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.