Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, toto není rubrika určená pro názory, ale ten můj je, že váháte jen tak "na oko", ale už jste stejně rozhodnutá. Je to lákavé a lepší, než být sama, že? Zdravím!
Ani jsem sem nechtěla psát, ale jako starší kus mě fakt udivuje, kam společnost dospěla. Kdysi - rozešli jsme se, tak nazdar! Dnes - rozešli jsme se, ale trocha šu...y nezaškodí... Uvědomujete si vůbec, že máte co do činění s infantilním blbečkem, který si nedokáže najít babu a vás používá jako rohožku? Existují teorie, že taková ženská si nedokáže najít chlapa, protože do vesmíru vysílá, že je vlastně pořád v tom vztahu, i když je všechno jinak. Za mě - naprosto přerušit kontakty a ne mu dělat zdarma matraci.
Dělá to na mě dojem, že jen kvůli nedostatku času to nebylo. Nebyly tam city. Proto se rozešel. Ale chce sex. A očekává, že city budou, když před tím nebyly. Ale náklonnost cítí, takže to není o citech. Takže jako přítelkyni ne znamená, že nechce závazky. Otázka je jestli je problém v tom, že ho vztah příliš omezoval nebo se bál něčeho jiného.
Vy chcete sex, on chce sex, ale raději budete nesexovat? Skvělé Udělala jste dobře. Avšak nepřestává mě fascinovat, jak ženy i v současnosti používají neustále sex jako oblíbený nástroj k manipulaci
Tak ať jsi jdou zapíchat, když je bl*á. Nemá žádné sebevědomí a ani hranice kam ještě zajít a kam už ne. Prostě labilní člověk co se nudí. Proto se musí ujistit i v nejintimnějších věcech, zda se opět sejít na š*uk, jak tu padlo a pak se zase rozejít.
Sisi, to není o mládí (že tě to udivuje jako starší kus), ale o IQ, že na internetu se tito "lidé" rádi zviditelňují a ptají na takové věci.
Potom by jsi se měla sama dokázat rozhodnout, zda si spolu půjdete zasexovat či nikoliv.
Rozešli jste se proč? Jen tak z plezíru? Pokud tomu předcházel zásadní důvod, tak je logické, že s takovým člověkem opět nevlezu do postele. A pokud je ti to jedno a čteš články na internetu, že je tam spousta lidí v této situaci pro a ještě se slušně zeptáš zde, tak platí to, co jsem o tobě řekl.
Jsi "nevyrovnaná" a necháš se natlačit kýmkoliv kamkoliv.
Podle mě možná zde čekáš odpovědi typu: Ano, je to vpořádku po rozchodu opět sexovat pro zábavu, ale žít ve společné domácnosti ne.
Tohle vpodstatě dělají šlapky, ale i ty to dělají hlavně pro prachy. Pro co to láká tebe netuším, ale vlastně tuším. Jsi dost hloupá a nejistá.
Chtěla jsi znát názor, tak ho máš natvrdo odemě. Pokud ani to nezabere, tak věř, že pokud ti není 15, tak rozhoduješ sama za sebe. Možná z odstupem času zjistíš, jaká vlastně jsi a jaké máš hodnoty.
Tohle chování ovšem nepatří k normálnímu.
Krom toho v dotazu je slušné oslovení Dobrý den či Ahoj a nakonec předem děkuji. Ale to bych po takové chtěl asi moc. On ten jednotvárný popis přítele nebude tak přímočarý, jak se ti zdá. Chyba je hlavně v tobě.
Táhne ho k tobě ten sex. Maturita není důvod k rozchodu. Nebo si snad myslíš, že jste spolu chodili a pak ti řekl, že se musí učit na maturitu, tak ti dal kopačky?
Teď odmaturoval a asi si neumí nají novou holku. Proto jsi snadná kořist. Už asi i díky tomu, že si pro něj snadná kořist v tom, že ví, že jsi tak naivní a nejistá, že tě opět dobyje.
Ty sama píšeš, že ti chybí sex a jemu taky. Takže už na něj myslíš a představuješ si to, jaké by to bylo. Vpodstatě ses rozhodla, ale raději se ještě zeptáš v internetové diskuzi. To jen potvrzuje mou domněnku, že jsi ještě to naivní tele, které samo neví, co má udělat a co si od toho slibuje on.
On si určitě slibuje jedno. Že si chce bez zdlouhavého seznamování nahned zapíchat. Protože kdyby hledal nějaký nový objekt, tak je to na dlouhé lokte. U tebe má šanci, ale problém je v tom, že si nejsi jistá i když by se ti to líbilo a odpustíš cokoliv.
Takže nemáš žádnou hrdost a chováš se tak, jak jsem popsal.
Pokud Vám to oběma přinese potěšení a dál si od toho nebudete nic slibovat, tak proč ne.
Jinak je takové chování opravdu k nepochopení (možná u dětí).
Příště se můžete rozejít k vůli jeho práci a až si najde nějakou poblíž tvého bydliště, tak opět rád zazvoní, protože ví, že jsi bez hrdosti a budeš ráda za další číslo v posteli.
Možná se pak taky zeptáš, zda můžeš či ne zde. Pak nám opět napiš.
Lidi, kteří tohle ex provozují rozhodně jsou si sami sebou jistí a ví, proč to dělají.
Ty si nejsi jistá sama sebou natož jeho úmyslem. Gratuluji. Takovou chce asi každej chlap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.