Nejste přihlášen/a.
5x
Dobrý den, toto není rubrika určená pro názory, ale ten můj je, že váháte jen tak "na oko", ale už jste stejně rozhodnutá. Je to lákavé a lepší, než být sama, že? Zdravím!
4x
Samozřejmě tohle na plnou pusu neřekne a bude hrát na naděje, protože jinak by měl útlum. Zřejmě vůbec netušíte, s čím jste doposud chodila...
3x
Ani jsem sem nechtěla psát, ale jako starší kus mě fakt udivuje, kam společnost dospěla. Kdysi - rozešli jsme se, tak nazdar! Dnes - rozešli jsme se, ale trocha šu...y nezaškodí... Uvědomujete si vůbec, že máte co do činění s infantilním blbečkem, který si nedokáže najít babu a vás používá jako rohožku? Existují teorie, že taková ženská si nedokáže najít chlapa, protože do vesmíru vysílá, že je vlastně pořád v tom vztahu, i když je všechno jinak. Za mě - naprosto přerušit kontakty a ne mu dělat zdarma matraci.
2x
Byla to jedna s věcí kde sme si rozumèli a dokázali si vzájemě vyhovět a kdyby se mi holka nezvětšila do parametrú mnou již neakceptovatelných blbnem spolu do teď
0x
Dělá to na mě dojem, že jen kvůli nedostatku času to nebylo. Nebyly tam city. Proto se rozešel. Ale chce sex. A očekává, že city budou, když před tím nebyly. Ale náklonnost cítí, takže to není o citech. Takže jako přítelkyni ne znamená, že nechce závazky. Otázka je jestli je problém v tom, že ho vztah příliš omezoval nebo se bál něčeho jiného.
0x
Vy chcete sex, on chce sex, ale raději budete nesexovat? Skvělé
Udělala jste dobře. Avšak nepřestává mě fascinovat, jak ženy i v současnosti používají neustále sex jako oblíbený nástroj k manipulaci ![]()
Tak ať jsi jdou zapíchat, když je bl*á. Nemá žádné sebevědomí a ani hranice kam ještě zajít a kam už ne. Prostě labilní člověk co se nudí. Proto se musí ujistit i v nejintimnějších věcech, zda se opět sejít na š*uk, jak tu padlo a pak se zase rozejít.
Sisi, to není o mládí (že tě to udivuje jako starší kus), ale o IQ, že na internetu se tito "lidé" rádi zviditelňují a ptají na takové věci.
Potom by jsi se měla sama dokázat rozhodnout, zda si spolu půjdete zasexovat či nikoliv.
Rozešli jste se proč? Jen tak z plezíru? Pokud tomu předcházel zásadní důvod, tak je logické, že s takovým člověkem opět nevlezu do postele. A pokud je ti to jedno a čteš články na internetu, že je tam spousta lidí v této situaci pro a ještě se slušně zeptáš zde, tak platí to, co jsem o tobě řekl.
Jsi "nevyrovnaná" a necháš se natlačit kýmkoliv kamkoliv.
Podle mě možná zde čekáš odpovědi typu: Ano, je to vpořádku po rozchodu opět sexovat pro zábavu, ale žít ve společné domácnosti ne.
Tohle vpodstatě dělají šlapky, ale i ty to dělají hlavně pro prachy. Pro co to láká tebe netuším, ale vlastně tuším. Jsi dost hloupá a nejistá.
Chtěla jsi znát názor, tak ho máš natvrdo odemě. Pokud ani to nezabere, tak věř, že pokud ti není 15, tak rozhoduješ sama za sebe. Možná z odstupem času zjistíš, jaká vlastně jsi a jaké máš hodnoty.
Tohle chování ovšem nepatří k normálnímu.
Krom toho v dotazu je slušné oslovení Dobrý den či Ahoj a nakonec předem děkuji. Ale to bych po takové chtěl asi moc. On ten jednotvárný popis přítele nebude tak přímočarý, jak se ti zdá. Chyba je hlavně v tobě.![]()
Táhne ho k tobě ten sex. Maturita není důvod k rozchodu. Nebo si snad myslíš, že jste spolu chodili a pak ti řekl, že se musí učit na maturitu, tak ti dal kopačky?![]()
Teď odmaturoval a asi si neumí nají novou holku. Proto jsi snadná kořist. Už asi i díky tomu, že si pro něj snadná kořist v tom, že ví, že jsi tak naivní a nejistá, že tě opět dobyje.
Ty sama píšeš, že ti chybí sex a jemu taky. Takže už na něj myslíš a představuješ si to, jaké by to bylo. Vpodstatě ses rozhodla, ale raději se ještě zeptáš v internetové diskuzi. To jen potvrzuje mou domněnku, že jsi ještě to naivní tele, které samo neví, co má udělat a co si od toho slibuje on.
On si určitě slibuje jedno. Že si chce bez zdlouhavého seznamování nahned zapíchat. Protože kdyby hledal nějaký nový objekt, tak je to na dlouhé lokte. U tebe má šanci, ale problém je v tom, že si nejsi jistá i když by se ti to líbilo a odpustíš cokoliv.
Takže nemáš žádnou hrdost a chováš se tak, jak jsem popsal.
Pokud Vám to oběma přinese potěšení a dál si od toho nebudete nic slibovat, tak proč ne.
Jinak je takové chování opravdu k nepochopení (možná u dětí).
Příště se můžete rozejít k vůli jeho práci a až si najde nějakou poblíž tvého bydliště, tak opět rád zazvoní, protože ví, že jsi bez hrdosti a budeš ráda za další číslo v posteli.
Možná se pak taky zeptáš, zda můžeš či ne zde. Pak nám opět napiš.![]()
Lidi, kteří tohle ex provozují rozhodně jsou si sami sebou jistí a ví, proč to dělají.
Ty si nejsi jistá sama sebou natož jeho úmyslem. Gratuluji. Takovou chce asi každej chlap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.