Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování s PP na 3 dny Čechy, 8 osob+4 děti?

Od: ariena® odpovědí: 4 změna:

Střední Čechy, ne moc daleko od Prahy. Poradíte mi, kde se vám líbilo?

Nechceme golf, ani welnes, jen normální hotel pro 8 lidí a dvě děti - 5 let a dvě o dva roky starší.
Chceme polopenzi, aby bylo jídlo pro nás připravené. Na oběd stejně vyrazíme po okolí, tak se najíme venku. Večer ale mladí budou chtít posedět v restauraci a dát si skleničku vína. Nepotřebujeme 5 hvězdiček, ale čisto a milo.
Jeli bychom už teď v květnu.

Moc děkujeme za vaše tipy, určitě se nabídky rekreace budou hodit i jiným. Na Slevomatu už pro 12 lidí vyprodáno.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
To si musíte vzpomenout dříve.Mám zabookováno dopředu 5 měsíců dopředu.
Booking.com.

id
hodnocení

0x
Prodloužené víkendy se objednávaji dle nových ceníků v lednu. Netvrdím, že něco neseženete, ale budete muset slevit ze svých požadavků nebo hlouběji šáhnout do kapsy.

hodnocení

Je to tak, koukala jsem co stojí noc ve Špindlu. A bez jídla. *bzum*

hodnocení

Podělte se o zajímavé místo, kde jste byli spokojení. Díky. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]