Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstoupit od Smlovy Flexi pujcka?

Od: romca* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den .Jmenuji se Romana,vzala jsem si půjčku u Flexi ,na 30dní.Moje sestra mi poradila ,že do 14 dnů můžu odstoupit od Smlouvy .Napsala jsem dopis a přišel mi email,že odstoupení od odsmlouvy je Schválené.Jen musím doplatit zbytek dlužné částky bez Úroků a mám na to 30 dní.Castka byla 15.500 Kč ( Půjčku jsem měla dohromady 28.000kc ... Půjčku jsem umořovala,několikrát jsem tam posílala peníze. Poslala jsem tam dalších 7000kc a v Nabídce mi pořád svítilo, že si můžu Půjčku navýšit. Navýšila jsem si ,, ale do jednoho pracovního dne vše uhradila zpátky a taky jsem uhradil 15,500kc... Tak z toho co jsem si půjčila, tak nedluzim nic .Jen Uroky ... Přišel mi email,že mám stornovat požadavek od odstoupení od smlouvy ,protože jsem znovu čerpala Hotovost.( Nikde v podmínkách odstoupení od smlouvy to není) ... Když, tam zavolám tak mi to ani jeden operator nedokáže logicky vysvětlit, protože jsem jim řekla, že kdyby to bylo v podmínkách tak bych si peníze znovu nenacerpala... A KDE JSOU TY PODMINKY VE SMLOUVE NAPSANÉ, TAK MI ANI JEDEN ZNICH NEDOKAZAL ODPOVĚĎ. MAJI NA TO PRAVO? NEBO TO JEN ZKOUSI? PROSIM CO MAM DELAT A NA KOHO SE OBRATIT.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Z vasho chaotickeho popisu mi predbezne vyslo, ze ste si pozicali dalsiu sumu, firma ma pravdu.

Co mate robit? Splacat pozicku podla zmluvy, ktoru mate uzatvorenu alebo ju splatit alebo opat odstupit tiez podla zmluvy. Poradit by vam mohli v nejakom centre pre ochranu spotrebitela. Hlavne porozmyslajte, ako sa chranit sama pred sebou, take pozicky su cesta do pekla.

hodnocení

0x

Jestli tomu rozumím správně, tak jste si vzala půjčku, od které jste odstoupila, ale než došlo k vypořádání, tak jste si vzala půjčku novou. Jestli tomu tak je, tak firma logicky žádá stornování vašeho požadavku na odstoupení od smlouvy, protože navýšení bylo poskytnuto na základě této smlouvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]