Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou vhodné Trabertovy proudy?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 1 změna:

dobrý den prosím o názor někoho kdo tomu rozumí...

na rehabilitaci mi doporučili Trabertovy proudy 143Mhz 2ms/5ms jde mi o to že mohou mít i uvolnující účinek tkz myorelaxanční účinky což je v mém případě nežádoucí (uvolní i to co nemá) a plotýnka se zhorší...jedná se o výhřez ploténky L5/S1, který již skoro nebolí jen je jeste mravenčení na chodidle...jiná zkušená soukromá rehabilitační mi řekla že tyto proudy mohou být problém a může se mi to zhoršit, máte někdo podobné zkušenosti, názory? Ještě mám na RHB magnetoterapii a cca za 3 týdny teprve je volné místo na cvičení, technika měkkách tkání atd...jde mi o to že po první proceduře se mravenčení zhoršilo (jakoby se něco uvolnilo a začlo tlačit více na kořen)

podle mne v této situaci ani trabertovy proudy ani magneto nemá smysl nebot bolest není, zásadní je pak to cvičení...

dekuji za odbornější názory...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Tohle konzultujte s tím, kdo Vám to napsal. Tady si nikdo nevezme na triko jakoukoliv radu. Jste na laické poradně.

Vůbec Vás neznáme, jestli jste zhroucený obézní senior, udřený dělník středního věku nebo dorostenecký reprezentant. Nemáme páru, jak se vám výhřez ploténky přihodil, jaká byla léčba, životní styl, co za choroby si léčíte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]