Nejste přihlášen/a.
Zdravím, spíš chci nezávislý názor na mě - muž 33 let, nejsem tintíko ani nenechám se sebou zametat ale nerad se hádám a navíc v práci, jelikož vím, že to nepřinese ovoce...
Nastala situace, že v práci máme mléka do kávy, kolegyně si sem tam dávaly toto mléko do kaše, ale je to cca 150ml. Náš team leader v kanceláři řekl, že si ho dávat do kaše nemají. Že je jen do pití! (kávy)...Nicméně kolegyně si ho tam jednou opět dala a vznikla hádka
ještě musím podotknout,že tento kolega si dává 2x denně latté (skoro celé je mléko) - tak to máte 0,5l + nějaké kafe.
Kolegyne mu to samozřejmě řekla ale on dál jel svoji, že ho nerespektuje jako vedoucího (je to teamleader, ne vedoucí). Že kaše není to samé jako pití (jeho latte), ona že jde přece i o spotřebu,..na to on přeskočil na nějakou její pracovní chybu, aby to odvedl.
No každopádně já se ji nezastal. Bavil jsem se o tom s kamarádem, je podnikatel a říkal, že to by ve firmě nikdy neuděl a už vůbec by se nehádal takhle před všema. Ta holka pak brečela ...
Řekl mi, že jsem měl něco říct... Že on by na mém místě mu řekl, hele "TOME" seš fakt debil, že řešíš pár korun, když to nedělá ani každý den.
a mě to teď vrtá hlavou, samozřejmě mám na to koule, ale já už se ponaučil z jiných zaměstnání, že si nechci kazit vztahy, splácím hypo, mám dobré peníze, poslední co bych chtěl je nasrat team leadera, který by mi dělal pak třeba naschvály
To pises o skolce, malych detech a lopatickach na piskovisti, ne?
A jen omylem si to zamenil za zamestnani, dospele lidi a mleko.
Neverim, ze se nekde resi takove kraviny.
-
Jinak ale, jak se rika, nehas, co Te nepali. Nevidim jediny duvod, proc by si se mel cpat do zabomysi hadky, ktera se Te nijak netyka.
Bože! Taková blbost! Já bych mu dala 3 koruny a vyrovnáno. A zmlkni!
Kde je takové pracoviště, kde mají erární mléko?
Co čtu, tak máte v práci šéfa a pak ztmelovače oveček a hádáte se o to, že kolegyně alias vařila myšička kašičku v práci si tam leje mlíčka.
Zeptej se šéfa, zda krom teamleadera nepotřebuje ještě kouče přes kávu a psychoporadnu.
Tintítko možná nejsi, ale podle mě něco jiného určitě, protože chodit do zaměstnání, kde se řeší takové pí musí opravdu bavit.
Na podobné profesi jsem měl spolužáka a když mi říkal, jak probíhá pracovní pohovor (zaskákej, zatleskej), tak jsem se mu musel vysmát, kam že to vlastně jde pracovat. S odstupem času mi řekl, že jsem měl pravdu. Pracoviště plné žalobníčků, de*ilů a teamleaderů a jinejch individuí a obyčejná nádeničina a nahraditelnost jednoho za druhého ze dne na den.
Že on by na mém místě mu řekl, hele "TOME" seš fakt debil.
Měl by pravdu. Protože pracuješ v takové firmě. Buď to trp a nebo jdi jinam. Všude je něco.
V realitách, pojišťovnictví a podobných jobech jsou tyto problémy ega, ubožáků, vztahů a problémů s kafatem.
Jj. Kordinatora spotreby mleceho eraru.
Placeny by mohl byt ze stejneho baliku jako koordinatori inkluze, LGBTQ+ a rovnych prilezitosti.
A veskery delny lid nahnat na prislusna laktozni skoleni.
Fascinuje mě kolik lidí se tu diví že to řeší teamleader (kdo jiný by to asi měl řešit, uklizečka?) nebo se dokonce zastává vařičky kaší. Někde prostě musí být stanovena hranice a ta je zde jasná - firemním benefitem je káva zdarma ke které patří cukr/mléko a vše mimo toto vymezení je prostě krádež. Ono to totiž končívá tak že si někdo zmyslí že si začne dělat cornfleky s mlíkem, začne se odnášet kapučínko domů v dvoulitrových bandaskách atd...až se benefit zruší a skončí i ta káva zdarma.
Ach jo! Fakt tam řešíte takové pitchoviny?
Labilní kolegyně by si měla požádat o zvýšení platu, pokud nemá ani na mléko, které by si strčila do lednice a dělala si z něj kaši.
Ve státním sektoru berou almužnu, tak kradou...
Ještě žárovky na chodbách a wc, kancelářské potřeby a máme to komplet
Soukromej podnikatel by je okamžitě vyhodil. Jak za chování, tak za první krádež. Tenhle bordel si mohou dovolit jen tam, kde je jedno, zda za ten den dělají a nebo se flákají. Pak to tak na pracovišti vypadá, že se hádají o mlíka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.