Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byste reagovali?

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

Od přepravní společnosti mi přišel mail, že mi budou doručovat zásilku do výdejního místa.

Jenže já jsem si nic neobjednal a nic nečekám a navíc to výdejní místo je v jiném městě.

Domnívám se, že někdo popletl mail.

Nereagovat a nebo když znám číslo zásilky se ozvat přepravní společnosti a říci jim, že mají chybný mail.

Už jednou se mi u jiné společnosti stalo, že mi volali že mi vezou zásilku a nakonec měli chybné tel. číslo.

doplněno 26.04.23 10:57:

Tak vyřešeno.

nonek to co mě měl poslat poslal místo mě sám sobě.

Snad to přepravní společnost sama vyřeší.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Opravdu to byl email od společnosti? Nemohlo se jednat o podvodný email, že Vám budou doručovat zásilku a klikněte zde? Můžete tam zavolat (Ale spíš dopoledne kdy je linka méně vytížená) sdělit jim problém. Většinou to ještě chodí na telefonní číslo jako SMS, ale záleží na konkrétní společnosti. Raději zavolejte a vyřešte to tam.

hodnocení

0x

Já už na podobné výzvy reagovala mnohokrát. Mám několik jmenovkyň zde v ČR a ještě více na Slovensku. Odesilateli mailu odpovídám, že nejsem správný adresát, aby si zkontroloval adresu. Někdy si zadá špatnou adresu i ten, kdo objednává zboží, pobyt atd. Pak je asi potřeba objednavateli telefonovat, ale to už samozřejmě není můj problém.

liska5
hodnocení

0x

Jak byste reagovali? Zavolali bychom tam, že jde o omyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]