Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý otlak na chodidle

Od: fr odpovědí: 4 změna:

Zdravím, čím , prosím (babské rady, cibule, jedlá soda?) poléčit cca centimetrový otlak na levém chodidle? Bojím se, že mi časem může znepříjemňovat chůzi... jaké preparáty z lékárny si obstarat? děkuji a hezký den ...

Malý otlak na chodidle

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ni to přijde jako bardavice nebo kuří oko pod horní vrstvou kůže. Každopádně to musí vidět kožní lékař.

hodnocení

2x
Doporučuji potíže konzultovat s dermatologem, aby řešení potíží bylo efektivní. Nebo zajít přímo do lékárny kde Vám ochotně poradí co a jak používat, ale určitě používat nějaké hydratační krémy.

liska5
hodnocení

2x

Foto není moc jasné. Je to otlak? Jen tvrdá kůže? Není v tom hnis /po třísce/? Možná se rýsuje bradavice, možná kuří oko. Je to zhruba v místě reflexní zóny horních dýchacích cest, dutin, hrdla. Když tam je problém, projeví se ve své akupresurní plošce. Vás to při chúzi nebolí? Davají na to všelicos, když se ví, o co jde. Někdo přilepí kousek slupky od banánu, nebo náplast na kuří oka. Jindy to vypalují na kožním dusíkem.

hodnocení

1x

Taky se mi dělá otlak na levém chodidle, koupil jsem v lékárně Kolodium forte, tím to potírám a za několik dní, když se otlačená kůže začne odchlípovat, namočím nohu v umyvadle s teplou vodou a poté snadno otlačenou kůžičku odstraním! Nemá to chybu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kuří oko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]