Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spis StB- kde požádat, jestli si ho na mě vedli?

Od: liburena odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A kde jste to již zkoušela?

svazky.cz/...

zaseja

Divný, mě to nenašlo, ani kamaráda a ani Babiše

To není jen na hledání, ale na postup, kam se obrátit, pokud to tazatelku zajímá.

ml

33 let po revoluci jsou všechny stopy dávno zametené. Babiš je slovenskými soudy uznaný estébák, toho hledat nemusíte, to už za Vás udělali jiní.

111®
hodnocení

2x

Zkus pohledat "Lustrační osvědčení"

hodnocení

2x

Víte co mi přijd divné? Jak se všichni pídí po těch, kteří donášeli a spolupracovali. A vůbec nikoho nezajímá, kdo byli ti, kdo tohle dělali, týrali, mučili, děsili. Vypadá to jakoby takoví ani nebyli. Jakoby to bylo v pořádku. Řekněte, není to divné?

lmgify

Následky vždy v historii a i dnes jsou jen pro malé ryby. Velké štiky mají známosti nebo hodně ví na jiné lidi a ti nechtějí, aby žvanili.

Něco pro silné žaludky (náhodná videa, která se objevila v mých Doporučených videích v posledních 24 hodinách):

youtu.be/...

youtu.be/...

A ti, kteří to všechno nařizovali a vydírali ty ostatní. Pamatuji si svého šéfa z doby před revolucí, který si zoufal, protože mu předseda buňky KSČ ve firmě "dal nůž na krk", že buď vstoupí do KSČ, nebo jeho syn nepůjde na VŠ. A pamatuji si, jak týden po 17.11.1989 hodil tomu předsedovi stranickou legitimaci na stůl a odešel. A nestalo se nic.

Pamatuji si, že byly uliční výbory, kde sbor prapodivných existencí rozhodoval o tom, jestli něčí dítě půjde studovat nebo ne.

STB: Přísně tajné, na ČT2,

ještě, že jsme to nazažili na své kůži...

lmgify

> STB: Přísně tajné, na ČT2

Zdarma ke stáhnutí na UložTo a Webshare.

111®
hodnocení

0x
Je to divné. Slehla se po nich zem. Nepotrestani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]