Pokud ji máte po celém těla, měl byste k lékaři. Já teď měla kopřivku právě po celém těle i obličeji jako alergickou reakci na nějakou potravinu. Měla jsem kortikoidy a antihistaminika.
A je to opravdu kopřivka? Aspoň si to nafoťte, když objednání trvá tak dlouho. A najeďte na dietu. Žádná ostrá jídla, průmyslově vyráběné potraviny s Éčky, žádné tropické ovoce, plísňové sýry, kyselé láky, barevné nápoje, čokoládky i energeťáky...Hodně pít čistou vodu a mýt se jen vodou. Bacha na deodoranty, osvěžovače vzduchu, plísně v bytě. Místo aviváže přidat máchání. Nové věci před nošením přeprat.Sledovat jestli alergen nepřiletěl z nějakých stromů.
liska5
Zapomněla jsem na obilí, lepek. Některé byliny, i heřmánek, některé léky, jejich kombinace. Ono je toho vůbec více. Sledujte se, kožařka se bude ptát, hledat možný alergen.
Kopřivku mám taky, nevim jak tobě ale mně i mému bratrovi se to vyjevuje tak, že jsme buďto ve stresu anebo kdyz se změní teplota těla. Já jsem si to škrabala takže to bylo ještě horší. No ale za každou cenu zajdi do lékárny nebo za dokrorem. A řekni že máš kopřivku a nevíš co stim. Můj brácha si vždy vzal prášky na alergii a pomohlo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.