Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je nejlevnější produkt od ČEZ-plyn

Od: milos* odpovědí: 4 změna:

Mám zafixovaný starý velmi výhodný tarif Comfort který mne bude končit, ale zároveň ČEZ by ho měl od června zrušit úplně jak mne napsali v e-mailu. Mám dvě možnosti buď si vybrat jiný jejich aktuální tarif nebo dát výpověď a přejít k jinému dodavateli plynu. Věděli byste jak ušetřit nejlépe?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jak
hodnocení

0x

A co se jako stane, když neuděláte nic? pokud mě někdo napíše, že mám něco dělat, tak to zrovna neudělám :) Ať dělá on, proboha proč já bych dával výpověď? leda že by mi chtěli zdražit, ale o tom jste se vůbec nezmínil

Co je to " velmi výhodný ", kolik platíte za jednu MWh plynu? 90% odběratelů ví jen zálohy a přeplatek.

milos*
hodnocení

Mám do června 2023 tarif fixovaný Comfort, roční spotřebu plynu 8.950kWh (874m3), objem koeficient 0,9597,spálené teplo 10,6707. v roce 2022 Měsiční zálohy jsem měl 1.200Kč, a při vyúčtování 330Kč vloni mírný přeplatek.

kik

A ta Cena za 1 MWh plynu je kolik?

Nikdo nevi, ja to hledat v cenikach nebudu, proc proboha kupujici nezna jednotkovou cenu kupovane komodity?

Ps: Aktualni cena stropu je 2500,- a SPOTu, tedy burzy je 1004,- tedy vy byste mel vedet, KOLIK PLATITE !

Ach jo, 90% ovecek netusi

hodnocení

0x
Ušetřit=odejít k jinému dodavateli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]