Nejste přihlášen/a.
Mám zafixovaný starý velmi výhodný tarif Comfort který mne bude končit, ale zároveň ČEZ by ho měl od června zrušit úplně jak mne napsali v e-mailu. Mám dvě možnosti buď si vybrat jiný jejich aktuální tarif nebo dát výpověď a přejít k jinému dodavateli plynu. Věděli byste jak ušetřit nejlépe?
A co se jako stane, když neuděláte nic? pokud mě někdo napíše, že mám něco dělat, tak to zrovna neudělám Ať dělá on, proboha proč já bych dával výpověď? leda že by mi chtěli zdražit, ale o tom jste se vůbec nezmínil
Co je to " velmi výhodný ", kolik platíte za jednu MWh plynu? 90% odběratelů ví jen zálohy a přeplatek.
Mám do června 2023 tarif fixovaný Comfort, roční spotřebu plynu 8.950kWh (874m3), objem koeficient 0,9597,spálené teplo 10,6707. v roce 2022 Měsiční zálohy jsem měl 1.200Kč, a při vyúčtování 330Kč vloni mírný přeplatek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.