Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mohl by mi nekdo poradit jak se mam zbavit křeče v tříslech ve stehně?
Je mi 70let a mam krece asi od 25let.Nejdrive jsem mel krece do lytka a te jsem se lehce zbavil -zacvicit chodidlem.Nyni mi krece postoupili do stehen ze vsech stran a nejhorsi je v trislech.Od praktickeho lekare mi v lekarne pripravuji tobolky,kterou si beru 1x vecer.Hodne mi to pomohlo,presto me ale obcas chytne krec a to se na posteli 20minut svijim.Neexistuje nejaka injekce,kterou bych mel stale u sebe a mohl si ji v tom okamziku sam aplikovat?
Diky za rady.
Je mi 70let a mam krece asi od 25let.Nejdrive jsem mel krece do lytka a te jsem se lehce zbavil -zacvicit chodidlem.Nyni mi krece postoupili do stehen ze vsech stran a nejhorsi je v trislech.Od praktickeho lekare mi v lekarne pripravuji tobolky,kterou si beru 1x vecer.Hodne mi to pomohlo,presto me ale obcas chytne krec a to se na posteli 20minut svijim.Neexistuje nejaka injekce,kterou bych mel stale u sebe a mohl si ji v tom okamziku sam aplikovat?
Diky za rady.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
tj
4x
Když už ke křeči dojde, je pozdě. Míval jsem celkem často křeče v lýtku, ale opravdu brutální. Trvalo to tedy asi jen 2 minuty a ne 20 minut jako vám. Pak to ještě chvíli bolelo po odeznění křeče. Bylo to nesnesitelné. Také jsem měl takové tiky v oku, tedy ve víčku. Pomohl pravidelný příjem hořčíku v podobě minerálek, nebo šumáků do vody, každý den si dám to, nebo to. Zlepšení asi po měsíci užívání o 90%. Tiky ve víčku vymizely úplně a křeč v lýtku jsem měl naposledy snad před půl rokem.
sasa*
0x
Cítím s tebou. Něco podobného, nesvíjím se 20min ,ale je to hoodně bolestivé. Co bereš za jinou medikaci?
Asi víš o vápníku a hořčíku. Jinak by tě mohl PL poslat na další vyšetření , no a při té příležitosti by ti mohl sdělit,
zda existuje injekce- obávám se ,že ne! Není to cukrovka, kde se píchá inzulín jen pod kůži.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]