Nejste přihlášen/a.
Zdravím, objednal jsem se na lymfatickou masáž na doporučení a až teď jsem si zjistil co to vlastně je... :D
masáž probíhá na několika místech například třísla a vnitřní strana stehna, co jsem z videí viděl tak je to vyloženě až skoro u koulí. Hnekda mě napadlo že nějaké to vzrušení a následná erekce určitě nastane :D
je zde někdo kdo byl na lymfatické masáži a mohl by k tomu něco napsat?
Je to běžné, známá co masíruje (normálně) říkala, že některým stojí hned jak se k ní přiblíží na blíž než metr jenom z tý představy, že se jich dotkne.
Ta tvoje známá si pěkně vymejšlí, aby byla zajímavá. Já byl na několika masážích u ženských a nikdy se mi teda nepostavil. Tak jsem buďto impotent, nebo nejsem úchyl...
Tantrická masáž je eufemismus pro sexuální služby, ať se to tváří jak chce. To je něco jiného. Se říká, že tantrickou masáž dělají líné k*rvy.
Kua ja myslel ze na masas musí bejt vysoká skola (bakalas), Tak jestli kurv@ má bakaláře, tak ať mi ho klidně vykou...
Kolik taková Masáž cca stojí? Jsem drzgresle a fakt za blowjob žádné nevěstce platit nehodlám
Dobrý den, jenom poznámka - možná tam nebude masérka, ale jsou i maséři (tedy muži), tak buď ta erekce u Vás nehrozí nebo zajímavě "zabodujete". Zdravím!
Manžela vozím na lymfodrenáže už někdy od Vánoc. Měl růži v noze, dosud otoky, zarudnutí. Musel chodit denně, nyní už jen 1 x týdně, prý je to "udržovací" masáž. Výsledek žádný. Nevím tedy, kdoví, zda tam toho kujóna nevozím právě kvůli té erekci. Nepřizná se. To bych ho s klidem poslala autobusem. Ať si to užije se vším všudy.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.