Nejste přihlášen/a.
Ahoj, již delší dobu se snažím s někým seznámit. Jenže se mi nedaří. Nebudu lhát jsem spíš introvertní, takže moje seznamovací schopnosti nejsou asi dostečně dobré. Hlavně je pro mě nepředstavitelené jít třeba do klubu/na zábavu a začít se bavit s cizími kluky. Když už jsem o nějakého stála, uměla jsem to dát najevo, ale nikdy to nepadlo, většinou neměl zájem nebo již měl přítelkyni. A když už jsem s někým chodila bylo to hrozné (za 22 let jsem měla jen dva vztahy, což asi o něčem taky vypovídá). Nikdy jsme si nesedli a většinou se po pár týdnech rozešli. Nejsem zase asociální, když už se s někým seznámím, jsem docela i upovídaná. Na komunikačních schopnostech jsem již taky zapracovala. Opravdu jsem se snažila, ale...
Již delší dobu jsem sama, ale chtěla bych vážný vztah. Takže bych chtěla zkusit seznamku. Nechci, ale třeba Tinder nebo Badoo, za mě to nejsou moc spolehlivé seznamky pro seznámení. Tak jsem hledala a doporodučovaná je Elitedate, je placená tudíž by se mělo mimimalizovat riziko že tam budou lidi jen pro zábavu.
Chtěla bych se, ale zeptat, jestli s ní má někdo zkušenost? Nebo jestli by mi někdo nedoporučil i jinou kvalitní seznamku pro vážné seznámení?
Předem děkuji.
Ahoj.
Se seznamkou pro vážný vztah neporadím. Ale jak píšeš - 22 let a dva vztahy. V pořádku. Vybíráš ne? Proč chodit do klubu nebo na zábavu a začít se bavit s cizími kluky? Nechápu.
Chodˇs kamarádkou nebo s kamarádkami, povídejte si, tančete, bavte se, užívejte si. Neřeš kluky. Ti přijdou za Tebou sami, když uvidí, jak jsi v pohodě.
Držím palce. Zdravím.
Tipuji to na nějaký psychický blok daný předchozí zkušeností. Dokud ho neodstraníte, ta či ona seznamka nepomůže. Svědčí o tom vámi zmíněné zkrachovalé vztahy. Někomu vztahy nevydrží, ale horší varianta jsou opakované toxické vztahy, které dovedou zničit život. Problém je uvnitř. Nejen moje zkušenost je, že se v životě setkáváme s lidmi, s nimiž se máme setkat.
Mám dvě kamarádky, které si našly vztah (a obě už se vdaly) na eDarling. Obě mi tvrdily, že je lepší jít do placené seznamky, protože tam jsou lidé, kteří to se seznamováním myslí opravdu vážně. Nicméně i placené seznamky budou chtít trochu aktivity.
Mně se do toho peníze vrážet nechtěly, tak jsem na placenou verzi nepřešel, ale i v neplacené mi to prakticky každý den nabízelo někoho k seznámení. Vzhledem k tomu, že jsem nechtěl platit, tak jsem se tam nakonec neseznámil.
Měl jsem profily na dalších "bezplatných" tuzemských seznamkách, ale bez inzerátu. Jen abych viděl profily případných protějšků, ale už jsem je zrušil. Zůstal mi poslední na Štěstí, na který občas nějaká zájemkyně zabrousí. Bohužel většinou starší ženy, což bez úrážky a jakýchkoliv předsudků nejsou partnerky, které bych si představoval.
Nicméně jsem na seznamování "dřevo", takže seznamky mi k ničemu nebyly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.