Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mezera v paměti - co s tím

Od: ja* odpovědí: 5 změna:
Ahojky poradno,chtěla bychse zeptat,jak poznám kdo mně odpanil?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x
No, asi bych zapátral v paměti, kdo byl tím prvním, kdo do tebe vniknul. Pokud je těch kandidátů víc, asi to nikdy najisto nezjistíš.
ja*
No tos mi moc neporadil... To sme měli takovou super pánskou jízdu,tam bylo asi 10krásnejch kluků,vím že líbala sem se asi se všema já sem tam totiž byla jediná holka :) ale já sem to ňák přehnala s tím pitím takže si pak už nic nepamatuju... a oni si teť ze mně dělají srandu,nikdo nic neví ale všichni ví jak sem vyholená... Tak raďtejak na ně :)
al bunda*

Vymýšlej si. nebyli nic moc, ani se jim to pořádně nepostavilo... Fantazii se meze nekladou. Nepřiznávej, že si nic nepamatuješ.

No a je to pro tebe vůbec důležitý?Jesli jo,tak proč?

kata*
hodnocení

0x
Jo to zatím nezjistíš... oni se bojijou... (ale možná se jednou najdeš na nějákým lechtivým videu na webu ) ale neboj uvidíš že se přizná sám ale aš ti bude 15, kámoška měla úplně stejnej problém a až po 15.narozkách jí to řekl že se na ní tenkrát všichni 2 x vystřídali a to bylo asi 8 kámošů od jejího táty... a dodneška jsou spolu a mají z toho hroznou srandu... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]