No, asi bych zapátral v paměti, kdo byl tím prvním, kdo do tebe vniknul. Pokud je těch kandidátů víc, asi to nikdy najisto nezjistíš.
ja*
No tos mi moc neporadil... To sme měli takovou super pánskou jízdu,tam bylo asi 10krásnejch kluků,vím že líbala sem se asi se všema já sem tam totiž byla jediná holka ale já sem to ňák přehnala s tím pitím takže si pak už nic nepamatuju... a oni si teť ze mně dělají srandu,nikdo nic neví ale všichni ví jak sem vyholená... Tak raďtejak na ně
al bunda*
Vymýšlej si. nebyli nic moc, ani se jim to pořádně nepostavilo... Fantazii se meze nekladou. Nepřiznávej, že si nic nepamatuješ.
Jo to zatím nezjistíš... oni se bojijou... (ale možná se jednou najdeš na nějákým lechtivým videu na webu ) ale neboj uvidíš že se přizná sám ale aš ti bude 15, kámoška měla úplně stejnej problém a až po 15.narozkách jí to řekl že se na ní tenkrát všichni 2 x vystřídali a to bylo asi 8 kámošů od jejího táty... a dodneška jsou spolu a mají z toho hroznou srandu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.