Dobrý den je legální a normální aby mi advokátní kancelář naúčtovala za 4 úkony 7 623 kč s DPH na fakturu, a pak si napsali že náklady právního zastoupení jsou 11 132 kč (smlouva bod č 6)? Přijde mi to jako velká zlodějina. A dá se s tím to něco dělat když tyto částky nesouhlasí? Myslím přes soud, advokátní komoru nebo podobně.
Stačí umět dobře číst. Pokud tomu správně rozumím, pak zjistíte, že 7.623 Kč je smluvní odměna hodinová a dalších 11.132 Kč je další část smluvní odměny přiznaná soudem, rozhodcem atd za další provedené úkony.
Zlodějina to je, za 1 hodinu práce účtovat 1800 Kč bez DPH, s DPH 2178 Kč.
Ale, co chcete dělat. Uhradit a jít od toho pryč. Soud a další z vás vytáhnout další nezasloužené prachy. Advokátní komora to vůbec řešit nebude.
tomasf
Mě jde jen o to že za PRÁCI si fakturují nějakou šumu a do smlouvy si vymyslí úplně jinou a o dost větší, na této částce (11 132) jsme ani nebyli domluvení. Kdyby to bylo 8 000 tak ještě ok
@guma: Vy jste fakt guma. Nemáte nejmenší šajn o tom, jaké jsou ceny v právnickém prostředí. Jinak byste nemohl vyplodit takovou blbost! Hodinová sazba 2.000 Kč je naprosto normální.
guma
pro satam
odpovídáte blbosti. Ceny právníků dobře znám a o tom jsem vůbec nepsal, ale uváděl jsem, že to je zlodějina, za 1 hodinu práce účtovat 1800 Kč bez DPH, s DPH 2178 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.