Dobry den, je mi skoro 16, mam o rok starsiho kluka. Zname se myslim dost dobre a proto premyslim nad tim, jestli s nim mit sex, kdyz uz k tomu obcas sklouzavalo, vzdycky jsem ho zastavila. Chtela bych to zkusit, rikam si, ze to budu mit ,,za sebou” a do budoucna proste budu vedet co a jak i s jinymi. Ale ted taky nevim, jestli chci mit prvni sex uz v 15/16…. Stoji mi to za to? Nebo prijde jeste nekdo ,,lepsi” nebo jak to rict ten pravy? A taky dalsi otazka co ochrana…meli bychom jenom kondom a ikdyz je mala sance, ze praskne, presto se trosku bojim.
Názor starého chlapa - pokud "chceš mít sex", zabal to. Nestojí to za to, to má čas až tak za deset let. Pokud ovšem je vám spolu fajn a máte chuť se pomilovat a navzájem se poznat a potěšit, proč ne? Chápeš ten rozdíl?
Tady ten první sex dospívajících dívek stylu "už aby to bylo" a "hlavně abych měla už nějaké zkušenosti", nebo dokonce "aby se mi holky nesmály" je prostě děsný. Zkušenosti jen z prvního sexu nebudeš mít stejně prakticky žádné a za takových deset, dvacet let budeš přemýšlet nad tím, proč sis vlastně nepočkala chvilku navíc třeba na někoho s kým jsi nejen chtěla sex, ale hlavně být s ním. Ale jako klidně to udělej už teď, není na tom nic špatného. Jen prostě za pár let budeš uvažovat jinak.
Nebo prijde jeste nekdo ,,lepsi” nebo jak to rict ten pravy? Pokud se takhle ptáš, tak určitě počkej a tomuhle “nedávej”. Evidentně se na to necítíš a už jenom to, že se tu ptáš je náznakem. Sladký, hned bych vrátil tyhle léta, i když zase tak starý nejsem (29), ale tohle už mám za sebou, tak hodně štěstí.
Skoč si ke svýmu gynekologovi at ti napíše antikoncepci Pokud chceš sex a je to poprví tak je fuk jestli ho budeš mít ted nebo za dva roky jelikož to bude poprvé tak si to moc neužiješ I sex potřebuje tréning a poznání aby z toho člověk něco měl A pokud tě to láká přítel se ti líbí tak vzhúru na to věř že něco jako čekání na prince či jinej zázrak je blbost
Našla sis chlapa a chceš s ním mít sex a rovnou pochybuješ že je to ten pravý? Co to udělat úplně obráceně? Najdi si chlapa, kterého budeš milovat a budeš VĚDĚT, že je to ten pravý a s ním teprve měj sex. Jinak pokud nechceš ještě děti, nikdy bych se nespoléhal jen na jedno řešení ochrany. Vždy alespoň dvě. Pokud kondom tak jedině ještě v kombinaci s přerušovaným stykem. Případně antikoncepcí. Takových už bylo, které si nechtěně pořídili s nepravým dítě v takto brzkém věku, nebo při studiu a školu nedodělaly. Nedělejte stejnou chybu. Pokud bude mít námitky a bude vás k tomu nutit není to ten pravý určitě. Zodpovědnost.
linda
Ja vim, obcas mam ale proste pocit, ze o to kvuli me prichazi, ikdyz on by to chtel… a citim se proste obcas tak, ze nejsem dost dobra….ikdyz vim, ze to tak vubec neni….
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.