Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to u pošty s vyzvednutím balíku?

Od: sbaba odpovědí: 25 změna:

mám na poště balík za 150,-, který jsem si objednal, ale už ho nechci, chci se zeptat, jestli když si pro něj prostě nepřídu, tak co se bude dít?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Nebude se dít nic, po promeškání lhůty k vyzvednutí ho zašlou zpět odesílateli.

ar*
hodnocení

1x

"který jsem si objednal, ale už ho nechci"*zed* Tak tyhle lidi fakt miluji.

doplněno 04.09.10 14:29:

Jo jo mařenko u některých jedinců je potřeba platba předem na účet. Docela se divím , že ještě neexistuje databáze objednávatelů a neodběratelů. *smich* Kamarádův synátor má knižní in. obchod a zhruba 40% zásilek se mu vrací páč si ji podobní lidé nevyzvednou, asi ji taky už nechtěli.

marenka*

;) Říkáš Are, že bys hned chtěl internetový obchod? :-P

1jara*

To musí být radost, místo obdržení platby platit ještě jednou poštové.

mrnass

ar- ty už musiš mět tak rozbytý čelo že si zralej pro chochološka když tady žvaníš takový ******** a druzý tvoji topáci jen přitrkávají *smich*

ar*

Doporučuji zaregistrovat , stát se topákem a nepřitrkávat. Další doporučení je ,nerozčilovat se nebo se u toho Chocholouška sejdeme.

marenka*

Mrnass. Hlavně že ty nemáš rozb Y tý čelo, když druz Ý přitRkávají. Já na pravopis u dobrých odpovědí nějak nehledím, ale když už někdo rýpe...*bzum*

mrnass

áááá mařena se ozvala jako vždycky*ua*Cočtu odpovídání od tebe tak jen -dávám bodík-máš pravdu- Ty na to tady dohlížíš?*bezim*seš známá tady jako tetička goglařka která si musí najít odpoved na goglu a sma nic nevý*hej*kdyby goggl zrušily kde budeš hledat?poradíš?*uspech*

hop®

Jdi na xxx. Tam možná Tvoje negramotné písmenkové výlevy ocení...

mrnass

další přitrkávač se zval*smich*nepořebuju nic cenit jen su upřimný to vy nemate topáci rádi.držíte přisobě basu at je odpověd jaká chce!potom se oty tryčka budete dělit?*tanec* Ještě čekám další přitrkávače známý firmy co se pletou do každýho dotazu,ale jen pochválit rozdat bodík a vůbec odpověd neznají*dril*už musím letět mějtese

marenka*

Mýlíš se. My se o trička nedělíme, máme každý svoje. Dokonce topáci mají i mobil, internet zadarmo a každé léto dovolenou. Samozřejmě že taky zadarmo. :-P

hop®

... a auto zadarmo, aby si měli kam dát samolepku... *haha*

ar*

Hope Ty máš jen auto? Ty sis ještě nezažádal o vrtulník? To já už jo a je bááájo. Pravidelně lítám pro Koudelku a letíme k Chocholouškovi. :)

doplněno 04.09.10 19:57:

Vždyť na tom jsi jako já a navíc jsi služeně starší.*smich*

hop®

Are, no to víš, ještě nejsem tak dobrej jako Ty! *nevi* Ale aspoň jsem vyfasoval dalekohled, abych ten Tvůj vrtulník podle samolepky poznal! :-P

marenka*

Já mám málo bodů, tak jsem zatím dostala tohle. *smich*

Jak je to u pošty s vyzvednutím balíku?
malvinka*

Já vyfasovala katamarán*stop*.

doplněno 05.09.10 13:52:

Ale nevím kam nalepit samolepku, z důvodů viditelnosti:).

marenka*

nevÝ masakr. *zed* No jestli mi zruší google, tak budu hledat buď tady :

aaainternet, ABCfiles, AHNE, Alenka, Alfa-elchron, Ally Trade, Alois _ katalog,AMOD, Atila, Atlas, Atlasfirem.info, Auto Moto Vyhledávač, Barevný list, Best Odkazy, Bezva portál, Boskowan, Caramba, CENT, Centrum, City search, ComLink,Cover Site, Cz Prima, Český info systém, Dáši, Detektiv, Direkta, Divoch.NET,Earthcom.info, eKatalog, EM links, Enachod, Er.cz, Firmy, FIRMY-TABOR.CZ,Floreus.net, Freelance.cz, Globalsearch, Google.cz, Gregorův web, Herngroup CZ,Hledej Tu, Hledejte, Indicie, InfoBrno, Infotip, InfoWeb, iTop, Jahho, Jednorožec,JersyWoo, Jouda, Jyxo, Kamelot, Katalog, Katalog internetových obchodů,Katalog.divoch.net, Katedrála, Kiosek, Klikni, Křižovatka, Kudy, Kudykam,Linkovník, Linkovnik.wz.cz, LoveMe, Lukyn, Migouškova odkazovna, Morfeo,Mozek, Multiweb, Myblueday.com, Na volné noze, Nabidky.cz, Najdu to, NajduTo,Najduvse.cz, Navrcholu, Nazdar, Netcz.net, Nic, Nosey Parker, Nový český vyhledávač,Odkazy, Odsko.cz, Oh.cz, Oko, OpenDir, O2.cz, Pandora, Peagas.biz, Pomocník,Priluky.cz, Punťa, Quick, Redbox, Regis, Reklamni Noviny, Seeker, Server CZ - katalog, Sestava, Seznam, Shaana, Sherlock, StartPage, Student.Muni.cz, SuPer,Tiscali, Toplist, Topsite, U zdroje, Veřejné názory, Vokno, Vortal, Všichni.cz, Výhodné nákupy od eSlevy.cz, Webfast, WebNews.cz, Webpark, Woko, WWW katalog,wwwCentrála, X-project, Yo, Začátek, Zdroj, Zóna, Zoohoo.cz, 1.cz, 1000Webů.com,

nebo tady:

AllTheWeb, AltaVista, AOL Search, A9, Froogle, Google, Hotbot, MetaCrawler,mirago, MSN Search, Open Directory, Overture, saja, Soople, Yahoo,

hop®

A někdo (Bena?) binguje - www.bing.com!

sebod*

Sakra. tady se přitrkává a já u toho nejsem *zed*

marenka*

Sebi, čteš pořádně? *bum*

další přitrkávač se zval - z toho je jasné, že se musíš POzvat, ne jenom Ozvat. :-P

ar*

Já jsem akorát tak Top Gearák, páč to je můj oblíbený pořad.

sebod*

Tak mě někdo POzvěte, sakra *cert*

Pozývám tě, přitrkávačko. *haha**haha**haha*

Pobavila jsem se jak už dlouho ne.

eva900*
hodnocení

0x

Balík si na poště vyzvednout nemusíte,nikdo Vás uhánět nebude. Zásilku přibližně po 14.dnech odesílají zpět. odesílateli.

marenka*
hodnocení

0x

Opravdu by se nemělo stát nic, pokud ovšem jste si balík neobjednal ZÁVAZNOU OBJEDNÁVKOU! Na to pozor. Některé firmy mají závazné objednávky se sankcí, záleží co jste podepsal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]