Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vstupné zoo Praha

Od: tm odpovědí: 9 změna:
Asi před 3 týdny jsem zaslechl, že rada hlavního města schválila zvýšení vstupného do zoo. Teď koukám, že dospělý 330 a předem za 300 - myslíte, že to už je zvýšená cena? Před lety to bylo 250

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Ještě před měsícem měli na webu 250 (<a href="http://web.archive.org/web/20230313070902/ zoopraha.cz/...">zdroj</a>;)

doplněno 20.04.23 12:28:

web.archive.org/... zoopraha.cz/...

doplněno 20.04.23 12:31:

Poradna vážně nechce zobrazit odkaz na Wayback Machine. *bum*

web.archive.org/... zoopraha.cz/...

lmgify

Tak ještě oklikou:

htQQQtp://web.archive.org/web/20230313070902/htQQQtps://www.zoopraha.cz/navsteva/vstupne

Copy & Paste a odstaňte 2x QQQ

hop®

Také mi to nějak nefunguje...

lmgify

Ještě jeden pokus: odkaz

hop®

To je ono! *palec*

ml
hodnocení

1x

Na těch 250 (a měli jsme být rádi, že jen 250 protože standard ve světě je prý 12-15€) to bylo zvyšované za podmínky, že jednou měsíčně bude vstup za korunu. Nikdy jsem se o to nezajímal, tak nevím, byl jsem v ZOO naposledy, když tam ještě byly mříže a vstupné 3 koruny. Stejně tak nevím, jestli ještě stále existuje něco podobného do Národního muzea (tam to bylo jednou za měsíc zadarmo). Abych pravdu řekl, nějak mě tyhle atrakce nezajímaji.

pb®

V Národním muzeu bývalo první pondělí v měsící zdarma, nyní je na významné dny, třeba 17.listopadu, píší termíny na nm.cz. ZOO mívá slevy pro děti v den vysvědčení nebo 24.12.

Už děti brát do pražské ZOO nebudu, ať si jdou se školou. Za tuhle cenu si ZOO užiju v klidu sama. Chodili jsem se ségrou a 5 klukama, měla roční vstupenku, 48 vstupů za asi 2500 ročně, některé dítě bylo vždy do tří let, nebo se jednomu dítěti zaplatil vstup a roční vstupenka se vyplatila. Ale dát tolik a pak stejně člověk vyleze ze ZOO a zjistí, že nic neviděl, protože buď se stojí hodinu u jednoho zvířete, nebo se nechce vidět jiné, chce se sedět na Bororu... Kdepak, jedině sama, v klidu, ve všední den s kávičkou a dortem v Černohousce. Za 4 hodiny mám projitou celou ZOO a bez stresu.

lmgify

Vstup za korunu býval v pondělí vždy pro nějakou malou skupinku lidí ten týden (něco na způsob: "těhotné ženy, které se do ZOO dopraví na kanoi").

Naposledy v 2020 už to bylo za kačku jen pro ZTP/P. Pár dalších (studenti, důchodci) za 50,- v době, kdy vstup byl pro ně jinak za 150(?). Dospělí bez slevy, běžná cena 200. Kvůli Covidu byla akce pozastavena.

hodnocení

0x

Ano, to už je nová cena. Více v odkazu irozhlas.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]