Nejste přihlášen/a.
Když vás to s přítelkyní už úplně nebaví,tak jste možná podrážděný z toho,že si nejste jistý jestli zrovna s ní se chcete stěhovat a zasnubovat.Jste s ní možná jenom ze setrvačnosti a ona vás tlačí do dalších kroků,do kterých se vám nechce.Nenechte se do ničeho nutit i takzvaně ze slušnosti,že s ní jste tři roky.A zatím jste svobodný,tak nic nebrání tomu,hledat si jinou práci,která by vás naplnovala.
Ano, zřejmě jste se dostal stadia, kdy se sám už nedokážete vzepřít, udělat radikální změnu, relaxovat, nic Vás nebaví, jednáte jen ze setrvačnosti, nedokážete se radovat z maličkostí, nevidíte ani malé světlo na konci tunelu...
Pokud nevyhledáte hned odbornou pomoc a nebudete řešit s odborníky, např.psychology atd., mohou se přidat i zdravotní problémy.
Já jsem ve stresu, Jsme s přítelkyní... To chybně opakované slůvko sem zhoršuje porozumění..
Tak to píšu sem, že jsi zralý na psychologa.
A ber hořčík a choď hodně do přírody, do lesa. Teď nejvíc stromy nabíjí. To je přírodní antidepresivum.
Víte liško, na Aukru jsme na fóru měli pro lidi, kteří měli soustavné nutkání druhé opravovat, přezdívku PB, v překladu -písmenkový buzerant.
Osobně mně chyby nevadí a nijak nepobuřují, každý bohužel nemá brilantní češtinu, navíc kdo chce porozumět a poradit, pochopí i z textu s chybami..
Tihle lidé jsou mně příjemnější, než ti, co mají stále potřebu druhé opravovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.