Nejste přihlášen/a.
V polovině února se má přitelkyně společně s naším 3 měsíčním synem odstěhovala ode mne k jejím rodičům, bohužel jsme měli v bytě nějaký problém, který by měl vliv na zdraví syna. Z počátku jsem byl proti tomu, protože její otec je takový diktátor, kterého musí každý poslouchat, jen jeho názor je správný, na každého se povyšuje a chce o každém rozhodovat. Poté jsem, ale ustoupil s tím, že až bude byt v pořádku, tak se okamžitě vrátí. Byt je v pořádku, již 3 týdny a přítelkyně se stále na něco vymlouvá a vrátit se nechce. Je jí 42 let a do 38 let bydlela u rodičů, kde jediná její povinnost byla chodit do práce. Nic víc. Její rodiče jsou v důchodu a pomáhají ji s dítětem více, protože já chodím do práce a ona by na to jedno dítě asi nestačila. O víkendu mi řekla, že tam ještě bude do konce dubna, já už tomu, ale nevěřím a myslím si, že to opět prodlouží. Můžete mi někdo poradit co mám po těch 10 dnech dělat, pokud by se nevrátila? Mám vůbec nějaké možnosti jako otec 5ti měsíčního dítěte, které je kojeno? Děkuji za rady.
Dneska lidé nic nevydrží. Za našeho mládí: byla láska, následně svatba, přišly děti. Byla rodina, nebyl žádný přítel a přítelkyně, ale MANŽEL A MANŽELKA. To je daleko víc. Nechápu, proč se paní ve 42 letech kácí, když má pečovat o JEDNO dítě. Na co čekala? Už by pomalu mohla být babička. Dřív se běžně pečovalo o 2, 3 děti, prarodiče byli třeba daleko a maminka to v pohodě zvládla. Vypadá to, že jste si na záda uvázal nějakou skleníkovou kytičku, která si bez asistence rodičů ani neupr...A oni jsou blahem bez sebe, že se konečně od té přezrálé květinky dočkali vnoučátka. Ve 42 letech jsem měla 2 děti - 20 a 18 let a pomalu se chystala na roli babičky. Na co ta hvězda ještě čeká? Jedno dítě nezvládne? A přitom je s ním doma. To jste si, člověče, opravdu špatně vybral, přiznejte si to konečně.
Jaké máte možnosti? Jestli ta obstarožní slečna za to opravdu stojí, požádejte ji o ruku, udělejte svatbu. A budete rodina. Z té Vám utíkat nebude, tedy, neměla by. Ve svých letech by už měla mít dostatek rozumu a chovat se jako máma. Pokud toho není sama s Vaší pomocí schopná a musí mít stále rodiče za zadnicí, nebude jí škoda. Jen na děcko budete holt platit.
To bývá, že člověk vybírá - až přebere. My, když jsem kolem dvacítky přožívali naše lásky, jsme o ničem podobném ani neuvažovali. Bylo to tehdy prostě jinak, člověk nemyslel především na sebe, ale na partnera a na děti. A na povinnosti. A šlapalo to, je to tak. Jaga.
Radit do dnesnej doby nieco, co nefungovalo ani za cias vase mladosti nie je prinosne. Ano, bolo minimum rozvodov, ale to bola z nudze cnost. Moja stara mama :sa vydala ako 16 rocna, prveho syna mala ako 17 rocna, posledneho o 8 rokov neskor s postarom a co si ja pamatam, zila so starym otcom v byte, kde bol kazdy zatvoreny vo svojej izbe, nerozpravali sa a pred zvyskom rodiny na seba nadavali.
Žít do babičkovského věku v mamahotelu a pak si nechat udělat dítě cizím člověkem není zrovna obvyklé. Obávám se, že úlohu dárce semene jste splnil a vaším dalsím úkolem už bude jen platit výživné. Téměř s jistotou těch problémů bude víc. Zkuste se obrátit na vztahovou poradnu, kde budete mít možnost situaci vylíčit i s okolnostmi.
Když žena opustí muže, není potřeba přemýšlet, ke komu šla. Prostě ho měla plné zuby a odešla. Dítě má sebou. Nejste její manžel, nestál jste ji za oddací list a zodpovědnost z manželství plynoucí. Víc není potřeba vědět. Nechce s vámi být. Můžete vymýšlet scénáře a důvody a vinit ji a její rodinu jak je vám libo. O vás, jaký jste byl manžel, muž, nevíme nic. Odešla! Nemá vás ráda, nemiluje vás. Píšu z vlastní zkušenosti. Odešla jsem se dvěma malými dětmi a on dodnes přemýšlí ke komu.
Zkoušel jsem to po dobrém i po zlém a kdybych jí dal vybrat jestli já nebo rodiče, tak mi řekne, že pokud ji budu vydírat, tak tam zůstane napořád.
Souhlasím s dabelem.
Teď už asi nemáte co ztratit. 14 dní a zamávat.
Aby to rozhodnutí nyní padlo na ně. Aby si uvědomili, že dítě ztratí otce a dcera přítele, budoucího manžela. Aby taky tím otec dcery začal drobet přemýšlet. Aby pochopil, jestli vůbec něco umí pochopit, že jste silný, když tak bojujete o jeho dceru a své dítě. Nechce si to asi přiznat, že jste silnější než on.
Veliká chyba je, že jste otce nepožádal o její ruku. To by jste ihned věděl, na čem jste.
Že jste se pohádal s jejím otcem, nic neznamená. Není to hádka, je to jen výměna názorů. Víte co chcete. Chápu Vás. Otec řídí dceru, jelikož dcera ani v tomto věku nemá svůj názor a nechápe, že se nyní již musí otci vzepřít a jít s dítětem za svým mužem. Otce se asi bojí. A nebo to dcera s Vámi jen hrála, aby měla dítě a pak, že Vás odkopne. Stává se. Hrozný.
Ještě bych zkusila se sejít s přítelkyní o samotě, mimo její domov a promluvit si s ní. Jen se nedejte. Je to Vaše budoucí rodina. Je to nyní asi boj mezi Vámi a otcem. Přítelkyně by také měla pochopit co ztrácí.
Držím moc, moc palce.
Zdravím.
Ještě dodatek.
Nebo. Kupte pořádnou kytici a jděte otce požádat o její ruku. Možná, že z toho otec bude tak překvapený, že bude souhlasit a bude chystat svatbu. Po svatbě si snad manželku a dítě budete moci odvézt. Ne? Nebo Vás vyhodí. A bude hotovo.
Je to třeba blbost. Nevím. Ráda bych Vám pomohla.
So sexom to mate ako? Odpoviem si sam, nijako. Uhadol som?
Tu tazko nieco urobite, vy ste jej boli dobry len "urobenie decka", teraz potrebuje sluzobnictvo vo forme jej rodicov, chlapa nie.
No pravda je, že jestli to je prvorodička ve 42 letech, no tak jsi měl pořádně očíhnout, jestli je psychicky v pohodě, případně se měli přesněji domluvit, ale pozdě bycha honit. Do bohužel dnes asi není nic ojedinělého že 45 leté rodičky bydlí u rodičů... tvl Vlastně to není vůbec ojedinělé, znám několik takových a bez chlapa (Nebo aspoň bez chlapa, který by byl u nich vidět).
Ujížděl jí vlak na to pořídit si dítě.Tak ho ted má.U rodičů měla pohodlný a bezstarostný život,který se ji asi líbil.Když bydlela s vámi ,tak zjistila,že musí mít také nějaké starosti o domácnost a o dítě.Tak se vrátila tam,kde ji zase rozmazlují a myslím .že se vrátit nechce.Dítě už má...
Musite si sam v sebe vyjasnit, ci chcete tu zensku, syna, oboje alebo nic z toho a podla toho konat.
Ona je uz podla mna rozhodnuta, len vam to nema odvahu povedat, s vami ako partnerom vratane sexu nepocita a ked nebudete robit cirkus, tak vam bude syna poziciavat, teraz maximalne hodinku kocikovat, ked pridete z prace. Kojit ho bude cim dlhsie (alebo to aspon bude tvrdit), aby nemohol by s vami prilis dlho. Az bude starsi, tak po sudnom rozhodnuti kazdu sobotu od 9 do 17 hod (a to bude vzdy zahadne chory, aby nemohol ist von s vami). Pripravte sa aj na rozne finty zo strany jej rodicov, ktori vas budu na sude osocovat a budu sa snazit dosiahnut, aby ste nemali so synom kontakt.
Tak mi o nich vlastně vůbec nic nevíme, ale vy mu tady malujete čerta na zeď, my vůbec nevíme o co jde a vy tady zbytečně plašíte
Nejvíc trapný by bylo, kdyby se byli pohádali kvůli těm štěnicím a ona by se prvního května vrátila, symbolicky a ty štěnice by se tam za dva měsíce znova objevily.
A že fotr despota, no nemá třeba cukrovku? Kolik mu je let? Často to se starými není lehké
Nastěhuj se k těm rodičům taky s tim že jsi otec a chceš aby to dítě otce opravdu mělo a ne že ho uvidí jednou za měsíc.
Tam bych nikdy nešel, já bych to tam s jejím tátou nevydržel a jak jsem psal pod jeden komentář, ani tam jít nemohu, protože jsem se hodně hnusně pohádal s jejím tátou
Tvoje dítě je víc než její fotr.. Jinak to skončí soudem a bojem o střídavku.. Nebo tam můžeš chodit a brát si ho na vycházky s kočárem, fotra ignorovat vyjasnit si mantinely, hádat se nemusíš.
3 měsíce starý = záhul, dá se pochopit že mít po ruce babičku "furt" to dost usnadní oproti bytu kde je sama.. Je otázka jestli tě nevyčlení ze života a pljde pak do bytu nebo ne..
Také dobrý nápad.
Nastěhovat se k přítelkyni. Děťátko roste hrozně rychle a potřebuje maminku i tatínka. Buďte s přítelkyní, otce neřešte. Možná, že otec bude po nějaké době rád, když se s přítelkyní a synem odstěhujete. Dejte si také do pořádku Váš byt, aby jste měli kam odejít.
Že jste se s otcem pohádal, vůbec nevadí. Šlo o výměnu názorů. Můžete se omluvit a pokud dovolí, tak bych se nastěhovala. Budete se svou přítelkyní a hlavně s malým synem. Potřebuje Vás. Je to Vaše dítě. Nedejte se.
Otec tady věčně nebude.
On se asi neomluví, protože si je jistej, že má pravdu a její fotr je de*il :/ Ale my nevíme Ani kolik mu je let a jak jak se tam ty štěnky dostali,
A jestli se nepohádali kvůli těm štěnicím
Ale bacha pokud nevyčistili profisionalně celej barák, tak to je asi jenom dočasný vyřešení problému... Ono tohle lidi často zatají a pak se to stejně po čase vrátí
Ale já nevím co hrotí, domluvili se že slečinka přijede do konce dubna, na to jí měl říct OK, 30. tě čekám - Chci svoje děcko u mě doma a dál zatim neřešit, hlavně ji nenahánět.
Až pokud by nedorazila, tak bych řešil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.