Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, před chvílí jsem narazil na problém.
Potřebuji zjistit, kdy a za kolik by zítra (vlastně už dnes) v sobotu mohl přijet kamarád za mnou autobusem. Z Prahy do Městce Králové. Na IDOSu jsem si zadal přibližný čas, našlo mi to vyhovující autobus (včetně čísla nástupiště na Černém Mostu) ale bez udaného jízdného. Pouze odkaz na společnost, která tento spoj provozuje, že tarif určuje ona. Na stránkách této společnosti jsem si ručně (nechápu proč nelze v linku předat konkrétní data) zadal IDOSem zjištěný spoj, ovšem tato dopravní společnost tento spoj nezná. A samozřejmě, cenu lístku jsem nezjistil ani tady.
Víte někdo jak na to, máte nějaké zkušenosti (já tuto jízdu naposledy absolvoval ještě když to jezdilo z Florence...)? Díky!
Na tento problém jsem taky narazil. Sice spoj určitě jede, ale nevím za kolik pojedu. Je to problém mezi krajskými linkami, kdy dopravci maj jiný dotace a nesdělujou tím pádem ceny jízdného mezi kraji. Dodnes jsem cenu nenašel. Všema odkazama jsem se řídil a nic. Když to někdo vyřeší, dejte prosím vědět. Jezdím z Libereckého do Královehradeckého kraje.
IDOS mne odkázal na osnado.cz a oredo.cz, ale všude píšou, že cenu jízdného prozradí až řidič při nástupu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.