Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o právní radu či odpověd, jak je možné, že učednice chtěla po mé osobě všechny otisky všech prstu na obou rukách kvůli cestovnímu pasu, prý mám suché ruce. Místo, aby mi bylo umožněn nějaký krém, tak jsem byl nucen snímat všechny prsty, otisky na všech prstech, aby vyhodnotila, že je vše špatné a pak nakonec nějaké vybrala. Jde mi o to, že mi snímala všech deset prstů - otisky, nesouhlasím a nechci, aby měla někde mé otisky všech mých prstů v databázi, čipu, programu, aplikaci, pocítači či někde jinde, můžete mi poradit co mohu dělat. Bohužel jsem se nebránil a ted nevím, jak tuto chybu napravit, dokonce chtěla i malíček.
Děkuji za případné rady.
Na cestovní pas by měly být nasnímány pouze čtyři prsty-z každé ruky dva. Na nový občanský průkaz chtějí levý a pravý ukazováček, takže dva prsty neřeším(mám čisté svědomí). Cizincům bych bral DNA(sliny) a otisky obou dlaní (bohužel o tom nerozhoduji).
No, právě. Bere se jeden či dva otisky, mě jich vzala deset, na každé ruce 5 otisků, potřebuju poradit, jak se bránit, dát stížnost, nechci dávat někomu otisky všedch prstů, navíc se to nedělá, hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.