Zdravím Potřebovala bych poradit, jaký dárek koupit k 18. narozeninám své nejlepší kamarádce. Ona mi dala řetízek s andilkem (že jsem její andilek) a mikinu (protože to jediny furt nosím). Říkala, že se moc těší na překvapení, protože mám osobité dárky. Ale zrovna letos mě nic nenapadá a nechci se opakovat s tím, co mi dala ona. Ráda pracuje v místní kavárně, ale že by pila kafe nějak to ne. Teď začala chodit do posilky (otázkou je jestli ji to vydrží). Poukázky mi nepřijdou osobité. Nosí náušnice ale dírek má 5 a kupuje sady asi bižuterie, v tom se nevyznám. Chtěla bych něco hmotného, co si nechá. Něco s hodnotou 500 - 1000 ale nic mě nenapadá. Zbývají necelé 2 měsíce, takže trochu času na přemýšlení ještě mám. Co byste dali vy? Děkuju dopředu za každý návrh.
Menší grafický list by se do ceny mohl vejít. Nebo umělecká fotografie. Oboje s námětem, který má ráda. Případně Vaše vlastní fotografie místa, které pro ni má význam. Rodný dům, oblíbené zákoutí... Fotku, na které jí to velmi sluší, můžete v nějakém copy centru nechat přenést na plátno. To všechno v rámečku nebo pod sklem.
Tričko, pěknou lahev na pití nebo ručník s potiskem - fotkou (využije, i když přestane chodit do posilky). Náušnice nebo náramky přátelství - jeden špek bude mít ona, druhý ty. Pokud by jí to bavilo, mohla by si namalovat nějaké /....
Já dávám svým kámoškám k narozkám náramky a šátky, takové ty tunýlky - nákrčníky. To se nikdy neztratí. Snažím se, abych trefila do jejich barvy a stylu. Naposledy jsem darovala v rámci rodiny slečně batůžek. Pak teda hodně knížky. Jestli začala posilovat, cvičí zřejmě kvůli figuře a aby byla fit. Tak třeba na téma zdravého život. stylu. Např. bestseller od Margit Slimákové.
doplněno 19.04.23 11:53:
Teď jsem koukla na ceny: Velmi osobní kniha...kolem 450,- a Osobní receptář... kolem 350,-.
Zkuste online tržiště s rukodělnými výrobky fler.cz, tam je originálních a osobitých věcí k dostání tolik, že nebudete vědět co koupit dříve. doplněno 19.04.23 12:10: Sám jsem tam už několikrát nakupoval a zatím jsem nenarazil na špatného nebo dokonce podvodného prodejce, ale i takoví se tam samozřejmě vyskytují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.