Tuší někdo, proč lidé sledují aukce, ale stejně nepřihodí? Obzvlášť proč lidé sledují i nabídky "kup teď", kde se nemusí čekat na konec aukce, ale dá se hned koupit. Stejně si to dají jen do sledování, nechají klidně měsíc uběhnout a nepřihodí/nekoupí. Vystavím to za nějakou dobu znovu a zase za pár dnů se na to nalepí "čumilové" a vše se opakuje, opět nechají uběhnout čas a nepřihodí. Mám osobní rekord u jedné "kup teď" skoro 60 sledování a prodalo se snad za půl roku. U jiné aukce kolem třiceti sledování, přihodili dva. Naprosto mi uniká smysl toho, proč někdo sleduje aukce na které nechce přihodit, nebo proč někdo sleduje nabídku kup teď, kterou nechce koupit. A hlavně proč to někdo dělá opakovaně. Skončí aukce, kterou sleduje - nekoupí. Vystaví se znovu a sleduje znovu - zase nekoupí. A tak dokola. Před blížícím se koncem aukce navíc rozesílá aukční server upozornění všem sledujícím, že se nabídka chýlí ke konci, takže zapomenout na to nikdo nemohl.
jj, mohou mít podobný předmět a sondují, za jakou částku je předmět prodejný,,nebo se jim zdá drahý a čekají, zda snížíte cenu, nebo Vás sleduje konkurence, příp. obyčejní čumilové, milion důvodů...počet sledujících nevypovídá o tom, zda předmět prodáte, zbytečně se tím nestresujte. Znám to z Aukra, když jsem tam prodávala, klasika
…. jednoduché vysvětlení. Při sledování aukce se ta uloží uživateli v archivu/ historii nebo někde. Následně se kdykoliv muže podívat co tam. Pokud nesleduje, musí vyhledat znovu a muže se stát, že pustí z hlavy. Stačí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.