Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Prichazim za vami s prosbou o radu nebo i pro sdileni vasich pribehu, pokud jste se potykali s tim samym.Pred pul rokem jsem potkala muze, uz po prvnim rande jsem vedela, ze to nebude zivotni partner pro me, ale byl pritazlivy a tak jsem si rekla, ze bychom mohli byt aspon milenci.On vsak od zacatku daval najevo, ze se mu moc libim a ze by rad, kdybychom to zkusili.Ja vedela ze to nepujde, l a tak souhlasil ze se budeme stykat jen za ucelem sexu. Jenze nastala sitiace a on si nasel vaznou znamost. Poprala jsem mu hodne stesti, ale byla to pro me rana. Snazila jsem se nedat na sobe nic znat a byt zdvorila(toto vse po sms) a on mi jen odepsal ze semnou nechce mit nic spolecneho.Za dva dny mi sám od sebe napsal :Myslela, sis že mě más v pasti, ale kdepak. Kazdopadne ted jsem z toho smutna a vim, ze s nim chodit nechci, protoze jsme kazdy uplne jiny, ale styska se mi a zarlim. Nedokazu rozlustit to jeho hnusne chovani, treba v tom uvidite vic nez vidim ja.
Přitažlivé ženy se dělí na dvě skupiny: Ty, které chlapi šu---jí a ty, které si chlapi berou. Prostě to tak je, nemá cenu řešit neřešitelné. V podstatě máte kliku; také jste mohla patřit do skupiny žen nepřitažlivých, o které by si nikdo neopřel kolo a tak jim nezbývá, než na amatérské poradně vznešeně básnit o Francii.
Zdravím.
Nebuďte smutná. Ten pravý jistě přijde.
Měl Vás jen na sex, jak sama píšete. Teď asi našel dívku, kterou miluje. Tak se s tím smiřte.
Zapomeňte a hledejte dál. Držím palce.
Z toho, co jste popsala je zřejmé, že by vztah s ním neměl budoucnost. Proč se dál nechat od něj zraňovat? Uzavřete to v sobě a vzhůru k lepším zítřkům. Poučena vykročte do nové etapy života. To se prostě stává, že nám život uštědří nějaký kopanec. Změňte třeba účes, kupte si něco hezkého na sebe, vyrazte někam na cesty, za kulturou, začněte třeba sportovat. U nových koníčků můžete narazit na lepšího chlapa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.