Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci jen to, co momentálně nemám?

Od: katy* odpovědí: 13 změna:

Ahoj. Prichazim za vami s prosbou o radu nebo i pro sdileni vasich pribehu, pokud jste se potykali s tim samym.Pred pul rokem jsem potkala muze, uz po prvnim rande jsem vedela, ze to nebude zivotni partner pro me, ale byl pritazlivy a tak jsem si rekla, ze bychom mohli byt aspon milenci.On vsak od zacatku daval najevo, ze se mu moc libim a ze by rad, kdybychom to zkusili.Ja vedela ze to nepujde, l a tak souhlasil ze se budeme stykat jen za ucelem sexu. Jenze nastala sitiace a on si nasel vaznou znamost. Poprala jsem mu hodne stesti, ale byla to pro me rana. Snazila jsem se nedat na sobe nic znat a byt zdvorila(toto vse po sms) a on mi jen odepsal ze semnou nechce mit nic spolecneho.Za dva dny mi sám od sebe napsal :Myslela, sis že mě más v pasti, ale kdepak. Kazdopadne ted jsem z toho smutna a vim, ze s nim chodit nechci, protoze jsme kazdy uplne jiny, ale styska se mi a zarlim. Nedokazu rozlustit to jeho hnusne chovani, treba v tom uvidite vic nez vidim ja.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nerentier
hodnocení

7x

Přitažlivé ženy se dělí na dvě skupiny: Ty, které chlapi šu---jí a ty, které si chlapi berou. Prostě to tak je, nemá cenu řešit neřešitelné. V podstatě máte kliku; také jste mohla patřit do skupiny žen nepřitažlivých, o které by si nikdo neopřel kolo a tak jim nezbývá, než na amatérské poradně vznešeně básnit o Francii. *vtip*

18.04.23 12:39

*smich*

hodnocení

7x

On hledal partnerku, s kterou by mohl mít techtle i mechtle. Vy jste mu nabídla jen mechtle. Když poznal jinou, s kterou může mít techtle i mechtle, mechtlí s vámi zanechal. Co je na tom nepochopitelného?

p23®
hodnocení

4x

Zdravím.

Nebuďte smutná. Ten pravý jistě přijde.

Měl Vás jen na sex, jak sama píšete. Teď asi našel dívku, kterou miluje. Tak se s tím smiřte.

Zapomeňte a hledejte dál. Držím palce.

hodnocení

3x
Nech ho žít svúj život a pusť ho z hlavy
Sama si ho na furt nechtěla tak ho přestaň řešit a najdi si jinou obět
Holt je třeba se smířit stím že dotyčný chtěl víc než jen pravidelnè vypustit bazén
Pokud by by po telefonu protivnej ho blokni a život de dál

tj
hodnocení

3x
Ale vždyť je to úplně jasné. Sama to píšete. Zamiloval se do vás, ale vy jste nic jiného od něj nechtěla než sex. Aby mohl být s vámi (ono to jinak totiž bolí) tak na to přistoupil, aby s vámi mohl být "alespoň nějak". Byl ale v pasti. Nakonec přišla jiná, díky bohu, a on si uvědomil svoje falešné pobláznění k někomu, kdo ho nechce. Možná mu to připadá tak, že jste ho jen využívala na sex (i když to bylo oboum stejně prospěšné, mohl to tak vnímat). Teď jen sklízíte, co jste (možná nevědomky) zasela. Budete si muset najít jiného borce na sex, tento nyní bude investovat svůj čas a energii do té pravé, která ho skutečně chce...

hodnocení

2x
Nedávno tu byl podobný dotaz. Dotyčné nebyl chlapík na vážný vztah dost dobrý, a tak mu dala kopačky. No a on si začal s její kamarádkou. :)
Takže žárlivost, pochyby, jestli neudělala chybu, když ho pustila a navíc pocit zrady od kamarádky.
Když vy některé ženské byste nejraději měly všechny chlapy v takovém zásobníku. Ne, že byste se k nějakému chtěly reálně vrátit, nejvýš mu tak zavolat, aby vám vyměnil vypínač, ale chcete mít ten pocit, že tu možnost máte a rozhodně nechcete, aby vám do vašeho zásobníku sahala jiná ženská. ;)
katy*
hodnocení

Jako asi máte pravdu, spíš jsem to nečekala a myslela jsem, že tu pro mě pořád nějakým způsobem bude.Což je nesmysl.

On na vztah opravdu nebyl dělaný, teda aspon pro mě a to nejsem vůbec náročná.Na svůj věk -30 let byl hodně nevyzrálý a dost často se choval jako děcko.

hodnocení

2x

S tím nic neuděláte. Ale tak zase jste si oba udělali dobře navzájem, tak máte na co vzpomínat. Jsou lidé, kteří si ani nevrzli a mohou jen přemýšlet, jaké to asi je *smich*

katy*
hodnocení

Svata pravda, je potreba to vzdy videt z lepsi stranky*hledam*

hodnocení

1x

Zdravím. Vy jste chtěla jen poměr, on vztah. Tak si našel vhodnější partnerku. Respektujte to a žijte si svůj život. Neužírejte se žárlivostí, holt potřebujete jiného partnera. Berte to jako zkušenost.

liska5
hodnocení

0x

Z toho, co jste popsala je zřejmé, že by vztah s ním neměl budoucnost. Proč se dál nechat od něj zraňovat? Uzavřete to v sobě a vzhůru k lepším zítřkům. Poučena vykročte do nové etapy života. To se prostě stává, že nám život uštědří nějaký kopanec. Změňte třeba účes, kupte si něco hezkého na sebe, vyrazte někam na cesty, za kulturou, začněte třeba sportovat. U nových koníčků můžete narazit na lepšího chlapa.

katy*
hodnocení

Každopádně moc všem děkuji za názory, mě to alespoň otevře oči i co se týče mě a mého chování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]