Nejste přihlášen/a.
Byla jsem v jedné rodině svědkem objednávky nákupu od Rohlíku. Nákup přivezl kurýr v pořádku, jen mě zarazilo, že každá položka nákupu byla extra v nákupní papírové tašce. Tedy 7 položek, 7 skoroprázdných tašek. 1. taška - 1kg cukru, 2. malá hlávka zelí, 3. jedna salátová okurka s jedním avokádem, 4. jeden olej, 5. dva pytlíky chipsů, apod. Sama tuto službu nevyužívám, tak jejich zvyklosti neznám. Je to normální?
Je to zvláštní, ale připsal bych to tomu jak to sbírají z různých koutů skladu. S rohlíkem zkušenosti nemám. Ale kam se to hrabe na tuším ts-bohemia (nebo nějaký takový počítačový obchod), dal jsem objednávku a protože jsem dosáhnul na poštovné zadamo, nechal jsem si to poslat (jinak mám jejich výdejnu trochu bokem po cestě). Jeden den přišly dva balíky ze dvou skladů. Než jsem to stačil překontrolovat, přišel druhý den ještě třetí balík. To že každé měli skladem jinde jsem viděl, ale nenapadlo mě, že by to takhle sváželi. Ale kam se to hrabe na farnell, tam jsem objednal a zaplatil, oni mi kus peněz vrátili a chtěli si to strhnout druhý den, když odesílali zbytek, ale to už byla platební karta zase zablokovaná (běžně mám kartu pro internet blokovanou a odblokovávám ji jen když chci platit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.