Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tašky od Rohlíku

Od: sametka odpovědí: 6 změna:

Byla jsem v jedné rodině svědkem objednávky nákupu od Rohlíku. Nákup přivezl kurýr v pořádku, jen mě zarazilo, že každá položka nákupu byla extra v nákupní papírové tašce. Tedy 7 položek, 7 skoroprázdných tašek. 1. taška - 1kg cukru, 2. malá hlávka zelí, 3. jedna salátová okurka s jedním avokádem, 4. jeden olej, 5. dva pytlíky chipsů, apod. Sama tuto službu nevyužívám, tak jejich zvyklosti neznám. Je to normální?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano, je to normální. Rohlík si pak ty tašky bere zpět, když mu je chcete dát, já je pálil v kamnech výborně hořeji.

ben®
hodnocení

3x
Dobry den, je to normalni - napr. mrazene jedna taska, housky druha taska, mydlo dalsi taska a rajske zase nova taska. Je to podle druhu zbozi, coz je fajn, ze to neni pohromade. Tasky lze Rohliku vracet k recyklaci. Zdravim!
doplněno 17.04.23 20:13: sametka - to je Vase pravo si to myslet, ale to dulezite je, ze to neni nepravost, jak to hodnotite. Recyklace znamena, ze se nic nevyhodi.
sametka
hodnocení

Myslím si, že okurka s avokádem by si se zelím v jedné tašce i rozuměly a pytlík cukru s chipsy by si taky vzájemně nic neudělaly.

hodnocení

1x
Sice ne Košík, ale Rohlík..Ale já v tom tahám úplně všechno!A pěkně dohromady *smich* Někdy i cca 7kg a ještě se neroztrhla..Dává mi je kolega,který by je jinak vyhodil..Mám je radši než igelitky.. Používám do roztrhání..Nesmí se to propojit,jinak je po ní,ale ještě se mi to oproti igelitce nerozpadlo ani neroztrhlo;)
doplněno 17.04.23 19:26: Nesmí se to promočit..ne propojit;)
Tašky od Rohlíku
Tašky od Rohlíku #2

ml
hodnocení

0x

Je to zvláštní, ale připsal bych to tomu jak to sbírají z různých koutů skladu. S rohlíkem zkušenosti nemám. Ale kam se to hrabe na tuším ts-bohemia (nebo nějaký takový počítačový obchod), dal jsem objednávku a protože jsem dosáhnul na poštovné zadamo, nechal jsem si to poslat (jinak mám jejich výdejnu trochu bokem po cestě). Jeden den přišly dva balíky ze dvou skladů. Než jsem to stačil překontrolovat, přišel druhý den ještě třetí balík. To že každé měli skladem jinde jsem viděl, ale nenapadlo mě, že by to takhle sváželi. Ale kam se to hrabe na farnell, tam jsem objednal a zaplatil, oni mi kus peněz vrátili a chtěli si to strhnout druhý den, když odesílali zbytek, ale to už byla platební karta zase zablokovaná (běžně mám kartu pro internet blokovanou a odblokovávám ji jen když chci platit).

ben®
ml - ne, je to podle sortimentu. Nedavaji do jedne/stejne tasky napr. kosmetiku a brambory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]