Nejste přihlášen/a.
Ne! Stojíš vedle maminky, jsi jí oporou a kondolence přijímáš s rodinou. Po celou dobu pohřbu ji držíš jsi pevné rameno, o které se ona může opřít. A nejen o pohřbu.
metatxa, na to je celá rodina, ale ptá se syn. Řekni, už se ti, když sis rýpnul, ulevilo? Jo? Tak to jsem ráda!
Nemusíte nic. Je to jen na vaší vůli. V poslední době se od těch "davových" kondolencí dost upouští a často smuteční řečník na žádost pozůstalých oznámí účastníkům, že si pozůstalí oficiální kondolence po pohřbu nepřejí.
Oznamte rodičům, že vám účast na kondolenci jen prohlubuje stres a smutek a že se jí nezúčastníte.
Ja žasnem nad formuláciou niektorých otázok, pokial to nie trolová hra...
Pohreb nie je folklór, kto kde stojí, plače málo, alebo veľa, prípadne vobec...
Brat podobne ako mama, sú pre Teba najbližší, a to platí doma, ako aj na verejnosti.
Dúfam, že dovod otázky nie je zobrazením Tvojho pstoja k bratovi,
ale dočastný skrat v hlave, pri tejto udalosti...
Taky jsi nepochopil jako já na začátku! A už začínají být podstatné rozdíly v tradicích. To co jsem napsal jako radu by asi u vás na Slovensku moc nepřicházelo v úvahu.
@mettaxa ano, ale pohřeb není to správné místo, kde to demonstrovat. Aspoň kvůli ostatním pozůstalým zachovat dekorum je základní slušnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.