Nejste přihlášen/a.
je to silně individuální - u jednoho čištění zubního kanálku jsem se smál... druhý byl na cca. 8 sezení u zubaře
Pokud nemáte horečky, opuchlou tvář, vyloženě bolesti - může to být "jen" nezvykem z narvaného sajrajtu, co tam dávají po vyčištění. To že ustala bolest, pálení apod znamená, že tam zánět není. Zuby jsou zvláštní - dokáží cestovat - můžete požádat zubaře o rentgen a revizi, ale z popisu bych to bral jako uzdravující se (byť pomalu).
to cestování myslím trochu jinak - není problém přesunout "trojku" na místo jedničky při nějaké nehodě či ztrátě
Vyplnění kanálků po odstranění nervů sice může tlačit do dásní, kostí ..- ale zub dokáže vycestovat z místa, posunout se někam, kde nebude zlobit. Je k tomu ale třeba místo nebo pomoc rovnátky.
Každý zub souvisí s určitým orgánem. Jak ten je ve špatné kondici, ozve se často právě na zubu a okolí. Spodní sedmičky a šestky tlusté střevo. Takže zdravou stravou a probiotiky můžete situaci ovlivnit. Není to výmysl, už dlouho to sleduji, že to funguje. Po některých preparátech se objeví třeba hnisavý váček jako odléčovací reakce právě u zubu na jehož orgán bylo cíleno. .Ostatně tu souvislost najdete i na netu.
Jinak se mi osvědčila biolampa Biostimul. Na zuby takové to " vajíčko" do ruky. Někde ho půjčují, třeba v pečovatelském domě, nebo soc. službách. Tam jen dávat pozor, ať se nemíří na sítnici oka a štítnou žlízu.
Každopádně bojujete se zánětem, tak omezte zatěžující potraviny vč. sladkostí a ke zdravé stravě s dostatkem zeleniny, berte Zn, ale i dočasně B-komplex a Céčko. Víc pijte vodu.
Každý zub souvisí s určitým orgánem. Jak ten je ve špatné kondici, ozve se často právě na zubu a okolí. Spodní sedmičky a šestky tlusté střevo. Takže zdravou stravou a probiotiky můžete situaci ovlivnit. Prostě zařadit vše, co prospívá střevu. I bylinné čaje. Očista. Není to výmysl, už dlouho to sleduji, že to funguje. Po některých preparátech se objeví třeba hnisavý váček jako odléčovací reakce právě u zubu, na jehož orgán bylo cíleno. Ostatně tu souvislost najdete i na netu.
Jinak se mi osvědčila biolampa Biostimul. Na zuby takové to " vajíčko" do ruky. Někde ho půjčují, třeba v pečovatelském domě, nebo soc. službách. Tam jen dávat pozor, ať se nemíří na sítnici oka a štítnou žlízu.
Každopádně bojujete se zánětem, tak omezte zatěžující potraviny vč. sladkostí a ke zdravé stravě s dostatkem zeleniny, berte Zn, ale i dočasně B-komplex a Céčko. Víc pijte vodu.
Použil rentgen? Mohl na sedmičce zapomenout na nějaký kanálek. Zadní zuby jich mají víc. Já měl na šestce 4 kanálky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.