Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co má znamenat sigma face?

Od: iddd odpovědí: 9 změna:
Nějak jsem se nedopátrala k tomu, co má znamenat když někdo na vás udělá sigma face. Vlastně celý tenhle "trend" nějak obletěl kolem mě, ale začíná se objevovat úplně všude. Je tu někdo kdo o tom něco málo ví? Internet mi toho moc neřekl

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Nemá to být stigma?

devils66
hodnocení

0x
CO PŘESNĚ JE TO SIGMA TVÁŘ?
Pro ty, kteří se již s výrazem nesetkali, vidí uživatele ’ obočí, zatímco jejich ústa jsou vycpaná. V podstatě obočí jsou podobné spíše smutnému výrazu, zatímco pohyb v ústech má samolibý tón.
Tvář byla přirovnal na emoji vydechující obličej ( ⁇ ), který ukazuje úhel obočí směrem dovnitř a našpulení úst.
Sigma tvář získala popularitu na TikTok po jeho použití ve videu tvůrcem jménem @argenby v listopadu loňského roku. video v současné době má přes 95 milionů názorů, přičemž výraz od té doby převzal TikTok, jak ostatní mají znovu vytvořeno to.
Hororové fanoušky, kteří viděli klasický film z roku 2000 American Psyco, mohou také rozpoznat výraz, který použil také postava Christian Bale Patrick Bateman.
@argenby již dříve zaznamenal původ tváře americké psyco, když odkazoval na film a dokonce se oblékl jako postava minulé příspěvky na jeho stránce.
(Je to přeloženo s anglického webu..)
iddd
hodnocení

Též jsem tento web četla. Ale co to má vlastně naznačovat?
devils66
Prostě jenom blbost..
VÝZNAM ZKOUMANÉ TVÁŘE SIGMA
Sigma tvář se stala hlavně zvýhodněnou online pro jeho použití jako reakce, ačkoli jeho význam se zdá, že se vyvinul během jeho popularity.
V @argenbys počáteční virové video, tvůrce použil výraz při reakci na další klip, který vypadal, aby ukázal chlapovi, který odmítá zálohy ženy.
Video představovalo #sigma v jeho titulku, s termínem později se stát identifikátorem virové exprese. Podle Městský slovník, sigma označuje konkrétní typ chlapa, který vyzařuje moc, je úspěšný a nezávislý.
V novějších videích se však zdá, že tvář nabrala jiný význam, protože ji tvůrce použil více k reakci na zobrazení laskavost nebo respekt.
@argenby také zmiňoval tento význam ve videích jako jeden příspěvek definující to znamená být sigma, který vysvětlil jednu kvalitu jako “respekt.”

Možná že překladač si neví rady s takovou snůškou blábolů o ničem. Protože číst to je přímá cesta do schizy.

devils66
Jen jsem chtěl ukázat cestu k přiblížení otázce, co byla podána tazatelkou.. :D

@devills66 OK, Vás já nekritizuji. Zasloužíte *palec* za statečnost, s jakou jste se k otázce postavil.

ai*
15.04.23 22:19
hodnocení

0x
Co má znamenat sigma face?

rrt
hodnocení

0x

Není to spíš charakteristika osobnosti alfa, beta, gama, omega, delta, sigma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]