Nejste přihlášen/a.
Chodím na tříletý cukrářský učební obor a připravuji se na výkon povolání cukrářka v menších výrobnách. Teoretická výuka se střídá s praktickou výukou v týdenních cyklech. Převahu tvoří odborné předměty cukrářská výroba, suroviny. Náš mistr cukrář rád ochutnává naše výrobky. Je to starší obezní pán, který trpí často nadýmáním a někdy se stane, že to neudrží a je to nepříjemné cítit v místnosti. Když chci otevřít okno tak se mu to nelíbí, že do místnosti táhne studený vzduch. Přemýšlela jsem jestli by jsme mohli jít všechny holky za ředitelem školy a podat návrh na výměnu mistra cukráře za nevhodné chování?
Jděte za ředitelem, on mu nařídí, aby změnil potravu a neprděl. Ale musíte, jak píšete, jít všechny holky.
Ale nevymění ho.
Docela by mě zajímalo, jak bych se toho prdění dokázal zbavit, jakou změnou potravy, když je to v podstatě nemoc.
Prdění že je nemoc? Tak to slyším poprvé. Já znám jedno staré pořekadlo a to zní: "Která holka hodně prdí, ta je zdravá na osrdí."
To prdění ne, ale to nadýmání a když je to každé 2 - 3 minuty a ve velkém množství, tak se to dlouho zadržovat nedá.
Kdo to nezažil, tak neuvěří a nepochopí.
No projev zdraví /v takové míře/ to není .On už má nakvašené střevo. Holky aby mu nabídly probiotika.
Liško, neberte to vždycky tak vážně. Ale mám ještě jedno rčení v rukávu, A to určitě znáte: "lepší jeden prd, než deset doktorů".
A navíc, ta slečna píše, že se mu to stává jenom někdy, teda že neprdí pořád. A kdo si za den neuprdne ani jednou, moc zdravý nebude. No a panu profesorovi to vyjde vždycky na tu hodinu kdy učí. Mohl by se omluvit a jít to udělat na chodbu, ale asi nechce, aby si z něj učnice nedělaly srandu.
A vůbec, kdo ví, jak je to doopravdy, protože na téma cukrářství jsou tu asi 3 dotazy a asi ani jeden nebude opravdový. Někdo se nudí...
Mistr je neomalené prase, pokud mu nedochází, že by si měl jít ulevit minimálně na chodbu. Slušně ho vyzvěte, ať si chodí ulevit mimo výukovou místnost, pokud nepřestane, budete to muset sepsat, nechat podepsat i ostatním a dát řediteli.
Možná by bylo dobré toto spíš řešit na úrovni rodičů s třídní na schůzkách, aby si na některou z vás mistr "nezasedl" a nemstil se.
Asi by bylo vhodné to nejdříve říci tomu prdícímu (Ale na to asi nemáte kuráž, nebo jsem přehlédnul, že jste mu svůj nesouhlas s jeho prdy sdělili), až pokud by to nepomohlo tak všechny dojít za ředitelem a nebo napsat jeden liebesbrief a všechny se tam podepsat...
Dotyčný asi moc cukru a nejspíš má cukrovku a nejspíše do plynatost vzniká v tlustém střevě právě z neztrávených cukrů...
1) prděti je lidské. Kdo neprdí, ten má zdravotní problémy
2) jak můžete u pečení otvírat okno? to jste se nic neučili o potřebách těsta na teploty?
Fakt to školství jde od desíti k pěti ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.